E-MU 0404 - odtwarzanie CD
-
- Kontakt:
hmmm...
mam taki problemik... gdy odtwarzam plytki CDAudio/mp3 z CDROMu
powiedzmy w winampie kawalki po chwili trzeszczą charczą etc...
w winampie mam ustawione wyjścia naE-DSP WAVE - bufor na domyślnej pozycji... sesje w emu mam na music listening przy probkowaniu 44
z dysku jak odtwarzam to wszystko ok tylko z cd romu... bleee... wcześniej na SBLive(kX) bylo wszystko ok
co zrobić z tym fantem... ?
mam taki problemik... gdy odtwarzam plytki CDAudio/mp3 z CDROMu
powiedzmy w winampie kawalki po chwili trzeszczą charczą etc...
w winampie mam ustawione wyjścia naE-DSP WAVE - bufor na domyślnej pozycji... sesje w emu mam na music listening przy probkowaniu 44
z dysku jak odtwarzam to wszystko ok tylko z cd romu... bleee... wcześniej na SBLive(kX) bylo wszystko ok
co zrobić z tym fantem... ?
http://www.myspace.com/audiophone
Re: E-MU 0404 - odtwarzanie CD
...hmmm...
co zrobić z tym fantem... ? ...
na początek zrobić ciszej - w PatchMixie
na początek zrobić ciszej - w PatchMixie
......hmmm...
na początek zrobić ciszej - w PatchMixie...
Prawda, a na koniec wywalić WinAmpa...
Prawda, a na koniec wywalić WinAmpa...
-
- Kontakt:
.........hmmm...
Prawda, a na koniec wywalić WinAmpa......
kurde jak ciszej....?
to pojęcie bardzo względne...
wave asio main mix - zmniejszylem volume... dalej charczy....
czemu wywalić winampa... ? to chyba nie przyczyna charczenia....
bo jak np w innych odtwarzaczach i np wavelabie albo nuendo importuje audio cd i w tyym odtwarzaczu-podglądzie to samo sie dzieje... ?
a cd-rom mam sprawny na 101% podejrzewam że to nie cd rom....
Prawda, a na koniec wywalić WinAmpa......
kurde jak ciszej....?
czemu wywalić winampa... ? to chyba nie przyczyna charczenia....
bo jak np w innych odtwarzaczach i np wavelabie albo nuendo importuje audio cd i w tyym odtwarzaczu-podglądzie to samo sie dzieje... ?
a cd-rom mam sprawny na 101% podejrzewam że to nie cd rom....
http://www.myspace.com/audiophone
1/ kurde jak ciszej....?
2/ czemu wywalić winampa... ? to chyba nie przyczyna charczenia....
1/ W sekcji MASTER. Moze masz wpiety i podbity, w insercie na wyjsciu Trim Control.
2/ Po 1 WinAmp to najgorszy syf w rodzinie, po 2 miałem identyczna sytuację.
A jak to sie ma, gdy włączysz muze w WMP? Sprawdz!
nie przesadzaj z tym winampem....jakos setkom tysiecy ludzi dziala wysmienicie.....to ze tobie nie dzialal to twoj problem....
do autoras:posprawdzaj w innych programach..sprawdz ustawienia biosu..sprawdz ustawienia twadych dyskow..sprawdz ustawienia cdromy(dma)....
ja z emu1212 takich klopotow nie mialem..kolega na 0404 rowniez nie...
do autoras:posprawdzaj w innych programach..sprawdz ustawienia biosu..sprawdz ustawienia twadych dyskow..sprawdz ustawienia cdromy(dma)....
ja z emu1212 takich klopotow nie mialem..kolega na 0404 rowniez nie...
...nie przesadzaj z tym winampem....jakos setkom tysiecy ludzi dziala wysmienicie.....to ze tobie nie dzialal to twoj problem....
ja z emu1212 takich klopotow nie mialem..kolega na 0404 rowniez nie......
Wlaczyles sie do tematu zeby mi dokopac? Kazdy wie ze WinAmp to szajs i jak mozesz to prosze o wyjasnienie: muza wlaczona pod innymi aplikacjami gra superowo, radio z netu dziala ok, a gdy odpalam tego "świetnego" w/g Ciebie WinAmpa to, albo trzeszczy, albo calkiem sie wylancza, nie mowiac juz o tym, zeby mozna bylo posluchac radia.
Druga sprawa, to wyraznie napisalem zeby aytor tematu posprawdzal, inaczej mowiac pokombinowal.
PS: Mało Ci zielonych kreseczek???
ja z emu1212 takich klopotow nie mialem..kolega na 0404 rowniez nie......
Wlaczyles sie do tematu zeby mi dokopac? Kazdy wie ze WinAmp to szajs i jak mozesz to prosze o wyjasnienie: muza wlaczona pod innymi aplikacjami gra superowo, radio z netu dziala ok, a gdy odpalam tego "świetnego" w/g Ciebie WinAmpa to, albo trzeszczy, albo calkiem sie wylancza, nie mowiac juz o tym, zeby mozna bylo posluchac radia.
Druga sprawa, to wyraznie napisalem zeby aytor tematu posprawdzal, inaczej mowiac pokombinowal.
PS: Mało Ci zielonych kreseczek???
...nie przesadzaj z tym winampem....jakos setkom tysiecy ludzi dziala wysmienicie.....to ze tobie nie dzialal to twoj problem....
I jeszce chce sie odniesc do tego watku, mowisz ze moj problem, zgoda, ale przeczytaj dokladnie na drugi raz, co pisza inni, np autor tego postu. Jak widac to nie jest tylko moj problem.
PS:Zbynia, człeku, nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem i co robie, a jednak zawsze, jak tylko cos sie wypowiem, lub mam jakies pytanie, to Ty masz jakies swoje "ale" do mnie, czemu ?? Chodzi Ci o numer z tamtym linkiem?, to byl zart i pisalem juz bez urazy. Chyba nie chodzi o to, by sobie dokopywac raz co raz? Jesli masz do mnie cos, to sorki i przemysl to!!!
I jeszce chce sie odniesc do tego watku, mowisz ze moj problem, zgoda, ale przeczytaj dokladnie na drugi raz, co pisza inni, np autor tego postu. Jak widac to nie jest tylko moj problem.
PS:Zbynia, człeku, nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem i co robie, a jednak zawsze, jak tylko cos sie wypowiem, lub mam jakies pytanie, to Ty masz jakies swoje "ale" do mnie, czemu ?? Chodzi Ci o numer z tamtym linkiem?, to byl zart i pisalem juz bez urazy. Chyba nie chodzi o to, by sobie dokopywac raz co raz? Jesli masz do mnie cos, to sorki i przemysl to!!!
Bzdury wypisujesz, to ze Ty masz problem z WA nie może przekreślać tego programu, zresztą nie przekreśla. U mnie dziala bardzo dobrze.
...
Moze zle sie wyrazilem, chodzilo mi, ze wedlug mnie (choc wielu ludzi tez ma takie samo zdanie) WA to lipa i czemu pod np WMP wszystko gra ok, a to samo pod WinAmpem jak pisalem?
...WA to lipa i czemu pod np WMP wszystko gra ok, a to samo pod WinAmpem jak pisalem? ...
Stary, przeginasz z tym Winampem. Jasne, że nie jest doskonały i wcale gonie bronię, ale to o czym piszesz, nie jest powodem problemów autora tematu. I w ogóle nie sądzę, żeby Twoje trzaski nie powstawały z winy tego programu.
A tak w ogóle to mam to samo z Emu 1212m i bez rożnicy jakim softem odtwarzam, wystarczy, że idzie z płyty... Nie mam pojęcia, co to może być. Może to wina napędu?
Stary, przeginasz z tym Winampem. Jasne, że nie jest doskonały i wcale gonie bronię, ale to o czym piszesz, nie jest powodem problemów autora tematu. I w ogóle nie sądzę, żeby Twoje trzaski nie powstawały z winy tego programu.
A tak w ogóle to mam to samo z Emu 1212m i bez rożnicy jakim softem odtwarzam, wystarczy, że idzie z płyty... Nie mam pojęcia, co to może być. Może to wina napędu?