Pogłos pomieszczenia
Witam
wlasnie przeprowadzilem sie do nowego domu...
mam nowy pokoj w ktorym jest poglos...
nagrywam rap...
i ogolnie chcialbym jakos wyeliminowac ten poglos...
oczywiscie niewielkimi kosztami (jak najtaniej się da)
jesli to cos pomoze to daje foty pomieszczenia
http://www.sto-hh.com/robhalas.rar
wlasnie przeprowadzilem sie do nowego domu...
mam nowy pokoj w ktorym jest poglos...
nagrywam rap...
i ogolnie chcialbym jakos wyeliminowac ten poglos...
oczywiscie niewielkimi kosztami (jak najtaniej się da)
jesli to cos pomoze to daje foty pomieszczenia
http://www.sto-hh.com/robhalas.rar
www.klub.agaton.pl
Re: Pogłos pomieszczenia
...A wiesz do czego służy szukaczka? Przerabiane milion razy......
na poczatek chcialem sie spytac co to jest "szukaczka"?! to jakas pani co cos zgubila i teraz tego szuka?!
a tak an powaznie... to przeszukiwalem forum, cos tam znalazlem ale to jednak nie to co chcialem wiedziec... zapodaje tu jeszcze foty pomieszczenia co by to jakos bardziej dokladnie wygladalo...
ja myslalem (co zeby nie wydawac kasy) te puste miejsca na scianach na wysokosci od okolo 1 - 1,5 m do sufitu czyms wykleic... myslalem o opakowaniach tektorowych od jajej. czytalem jednak na forum ze to nic nie daje... wiec chciaem sie dopytac o te juz bardziej profesjonalne materialy do wyciszania... oczywiscie powtarzam!! jak najmniejszym kosztem!! nie musi to byc super ekstra wytlumione... ale poprostu zeby dalo sie nagrywac i zeby poglos nie byl zbytnio slyszalny... Bardzo prosze o pomoc!!
na poczatek chcialem sie spytac co to jest "szukaczka"?! to jakas pani co cos zgubila i teraz tego szuka?!
a tak an powaznie... to przeszukiwalem forum, cos tam znalazlem ale to jednak nie to co chcialem wiedziec... zapodaje tu jeszcze foty pomieszczenia co by to jakos bardziej dokladnie wygladalo...
ja myslalem (co zeby nie wydawac kasy) te puste miejsca na scianach na wysokosci od okolo 1 - 1,5 m do sufitu czyms wykleic... myslalem o opakowaniach tektorowych od jajej. czytalem jednak na forum ze to nic nie daje... wiec chciaem sie dopytac o te juz bardziej profesjonalne materialy do wyciszania... oczywiscie powtarzam!! jak najmniejszym kosztem!! nie musi to byc super ekstra wytlumione... ale poprostu zeby dalo sie nagrywac i zeby poglos nie byl zbytnio slyszalny... Bardzo prosze o pomoc!!
www.klub.agaton.pl
A wiesz co to takiego język potoczny, czy też Ci się o uszy nie obiło?
Temat 1
Temat 2
Temat 3
10 sekund wyszukiwania, po jednym słowie kluczowym. Czyżby kolega nie umiał korzystać z wyszukiwarki? A tematów odnośnie wytłumiania jest o wiele więcej...
PS. Każdy się tak tłumaczy: "to jednak nie to co chciałem wiedzieć..."
A wiesz co to takiego język potoczny, czy też Ci się o uszy nie obiło?
Temat 1
Temat 2
Temat 3
10 sekund wyszukiwania, po jednym słowie kluczowym. Czyżby kolega nie umiał korzystać z wyszukiwarki? A tematów odnośnie wytłumiania jest o wiele więcej...
PS. Każdy się tak tłumaczy: "to jednak nie to co chciałem wiedzieć..."
Pozdrawiam
Na początek odsuń się z mikrofonem od ściany i ustaw go tyłem do ściany.
reżyser dźwięku, rencista
Ja też miałem pokój pusty 5m x 4m , ale jak wstawiłem komplet wypoczynkowy ( głownie gąbka i materiał ) to mi to ładnie wytłumiło , jeśli chcesz to zrobić tanio to odwiedź zakład tapicerski i poproś o odpady gąbek , uszyj sobie jakieś pokrowce i zrób coś ala fotele ziemianki może pomoże
Porada jest opisana wg mojego doświadczenia i proszę się nie nabijać -są oczywiście lepsze metody, ale u mnie zadziałało ,jak to się u nas mówi CUFALL
Porada jest opisana wg mojego doświadczenia i proszę się nie nabijać -są oczywiście lepsze metody, ale u mnie zadziałało ,jak to się u nas mówi CUFALL
mam 28 lat i zamiłowanie do syntezatorów i komputerów, narazie to zabawa ale mam nadzieję że to sie kiedyś zmieni
a co sadzicie o scianach?? bo one tak od 1,5 m do do sufitu sa poste wiec wydaje mi sie ze to trzeba jakos zaslonic... czy naprawde te tekturowe opakowania od jajek nic nie dadza??
www.klub.agaton.pl
...a co sadzicie o scianach?? bo one tak od 1,5 m do do sufitu sa poste wiec wydaje mi sie ze to trzeba jakos zaslonic... czy naprawde te tekturowe opakowania od jajek nic nie dadza??...
Dadzą, ale najpierw zrób to co najprostsze. Może zawieś koc na ścianie z tyłu mikrofonu i sprawdź jak się nagrywa. może wystarczy.
Dadzą, ale najpierw zrób to co najprostsze. Może zawieś koc na ścianie z tyłu mikrofonu i sprawdź jak się nagrywa. może wystarczy.
reżyser dźwięku, rencista
......a co sadzicie o scianach?? bo one tak od 1,5 m do do sufitu sa poste wiec wydaje mi sie ze to trzeba jakos zaslonic... czy naprawde te tekturowe opakowania od jajek nic nie dadza??...
Dadzą, ale najpierw zrób to co najprostsze. Może zawieś koc na ścianie z tyłu mikrofonu i sprawdź jak się nagrywa. może wystarczy. ...
tylko hehe... gdzie jest tyl mikrofonu..
jak do niego spiewam to tyl jest za moimi lecami czy przede mna??
Dadzą, ale najpierw zrób to co najprostsze. Może zawieś koc na ścianie z tyłu mikrofonu i sprawdź jak się nagrywa. może wystarczy. ...
tylko hehe... gdzie jest tyl mikrofonu..
jak do niego spiewam to tyl jest za moimi lecami czy przede mna??
www.klub.agaton.pl