AUX w Yamaha 01V96v2

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
Chory_Pastoor
AUX w Yamaha 01V96v2

Post autor: Chory_Pastoor » czwartek 15 gru 2005, 21:17

Witam !1

Mam takie pytanko, otóż posiadam stół Yamaha 01V96v2 i chciałbym go rozszerzyc do 32 kanałów. Wiem że, żeby rozszerzyć same wejścia mikrofonowe itp. potrzebna mi jest karta ADAT oraz jakiś panel z wejściami np. Behringer. nie wiem natomiat jak mogę otrzymac dodatkowe wyjścia AUX. Stół posiada teoretycznie 8 wysyłek AUX natomiat faktycznie ma tylko cztery wyjścia. Czy aby uzyskac faktyczne wyjścia AUX również potrzeba mi kolejna kartę rozszerzająca itp,, czy może robi sie to w inny sposób .. ??

Awatar użytkownika
krakustyk

Re: AUX w Yamaha 01V96v2

Post autor: krakustyk » wtorek 27 gru 2005, 11:36

...Witam !1

Mam takie pytanko, otóż posiadam stół Yamaha 01V96v2 i chciałbym go rozszerzyc do 32 kanałów. Wiem że, żeby rozszerzyć same wejścia mikrofonowe itp. potrzebna mi jest karta ADAT oraz jakiś panel z wejściami np. Behringer. nie wiem natomiat jak mogę otrzymac dodatkowe wyjścia AUX. Stół posiada teoretycznie 8 wysyłek AUX natomiat faktycznie ma tylko cztery wyjścia. Czy aby uzyskac faktyczne wyjścia AUX również potrzeba mi kolejna kartę rozszerzająca itp,, czy może robi sie to w inny sposób .. ?...

Uzywam 01v96, do tego dodatkowa karta ADAT i dwa Behringery ADA8000. Auxy mozesz wypuscic na wyjscia modulu ADA8000. Drugie wyjscie to zakup karty z dodatkowymi wyjsciami, ale nie bardzo sie oplaca, bo kosztuje tyle samo co ADA8000, a w tym wypadku masz jeszcze dodatkowe 8 wejsc z preampami. Pozdro

ODPOWIEDZ