Miksery z wyjściem cyfrowym
Mam pytanko, Jakie miksery i w jaki sposób można połaczyć z komputerem za pomocą USB, SPDIF, lub moze przez mieszanie kabli??? chodzi mi o takie do 3000 zł. Czy to prawda że do każdego miksera analogowego można skonstruowac kabel i łaczy w kompa ?
Re: Miksery z wyjściem cyfrowym
...Mam pytanko, Jakie miksery i w jaki sposób można połaczyć z komputerem za pomocą USB, SPDIF, lub moze przez mieszanie kabli??? chodzi mi o takie do 3000 zł. Czy to prawda że do każdego miksera analogowego można skonstruowac kabel i łaczy w kompa ? ...
Sumę w każdym mikserze wywalisz na kompa.
Sumę w każdym mikserze wywalisz na kompa.
Grzegorz Karasiński
ale analogowo - pytanie padlo o cyfre
mackie z opcja firewire,behringer z opcja spdif i adat podobnie yamaha,tascam z tdif,adatem spdifem.....itp itp itp......
nic ponizej 2500 pln....
mackie z opcja firewire,behringer z opcja spdif i adat podobnie yamaha,tascam z tdif,adatem spdifem.....itp itp itp......
nic ponizej 2500 pln....
z analogowych mixerów z wyjsciem cyfrowym spdif znajdziesz jeszcze spirita m8
...ale analogowo - pytanie padlo o cyfre
nic ponizej 2500 pln.......
Znajdzie się taniej:
- miksery Alesis Multimix FXD z wyjściem spdif 1600zł
- Phonic Helix Board Firewire - może przesyłać do 16 niezaleznych ścieżek, ok 2200zł
- Phonic Helix Board USB - wysyłają sumę przez usb, od 1050zł
- Alesis multimix usb - też suma na usb i w zależności od liczby wejść kosztują od 800zł
Nie mówię że te miksery to mistrzostwo świata, ale nie pisz że nie można poniżej 2500 ;)
pozdrawiam itp
nic ponizej 2500 pln.......
Znajdzie się taniej:
- miksery Alesis Multimix FXD z wyjściem spdif 1600zł
- Phonic Helix Board Firewire - może przesyłać do 16 niezaleznych ścieżek, ok 2200zł
- Phonic Helix Board USB - wysyłają sumę przez usb, od 1050zł
- Alesis multimix usb - też suma na usb i w zależności od liczby wejść kosztują od 800zł
Nie mówię że te miksery to mistrzostwo świata, ale nie pisz że nie można poniżej 2500 ;)
pozdrawiam itp
Hmmmm... ten mixer wygląda ciekawie! Mackie Onyx Firewire dla ubogich?
Świat bez muzyki byłby monofoniczny,
a tak jest wielowymiarowy.
a tak jest wielowymiarowy.