ad.1 - wcale nie - przeczytaj dokladnie
ad.2 - w ktorym poscie??moglbys wskazac??
ad.4 - gdzie??
i po calej pisaninie topic mozna uciac do 2-3 odpowiedzi...........
Zbynia: poczytaj dokladnie i ze zrozumieniem wątek - nie mam dzis czasu ani ochoty odpowiadac na Twoje dosc oczywiste pytania i nie mam zamiaru offtopować - jeśli masz ochote się kłócić na temat interpretacji forumowych wypowiedzi i czytania ze zrozumieniem załóż sobie osobny wątek do tego celu - chętnie się wypowiem
pozdrawiam.
Wyrównanie poziomu wokalu
Re: Wyrównanie poziomu wokalu
przeczytalem i to dokladnie - dlatego zwrocilem ci uwage - wysmiales podglasnianie i automatyke i piszesz o rzeczach o ktorych nie pisales.....
po co?
ps.wiadomo ze najlepszym sposobem jest nagrac jeszcze raz tylko nie zawsze mozna...pozatym przy slabszych wokalistach nie zawsze sie uda uzyskac to co za pierwszym razem
zreszta automatyka warto sie pobawic bo przydaje sie tez przy sladach instrumentalnych i wokalnych w zupelnie innym celu niz wyrownanie glosnosci.....
po co?
ps.wiadomo ze najlepszym sposobem jest nagrac jeszcze raz tylko nie zawsze mozna...pozatym przy slabszych wokalistach nie zawsze sie uda uzyskac to co za pierwszym razem
zreszta automatyka warto sie pobawic bo przydaje sie tez przy sladach instrumentalnych i wokalnych w zupelnie innym celu niz wyrownanie glosnosci.....
Re: Wyrównanie poziomu wokalu
W koncu podaliscie konkrety ! Wielkie dzieki za wszystkie rady, co prawda faktycznie ten temat moznaby zamknac w 3 postach, ale jestesmy ludzmi a nie maszynami i ponosza emocje ;) Najtrafniejsza opcja dla mnie to uzycie envelope'a. Nie wiem czemu sam na to nie wpadlem. Jescze raz wielkie dzieki !