Darmowe programy dla studia
z EQ polece jeszcze Uncut Plugins
mysle, ze moga sie przydac
mysle, ze moga sie przydac
the Sun Personality
Re: Darmowe programy dla studia
Podaję chwilowy link do archiwum z wszystkimi filtrami zebranymi przeze mnie. Może uda się coś wyeliminować i uzupełnić zanim założę kategorię: Filter.
Filter.rar
Filter.rar
drummer
...z EQ polece jeszcze Uncut Plugins
mysle, ze moga sie przydac...
Blado wypadają wg mnie przy tych co już są umieszczone. Postanowiłem dorzucić jeszcze Antress Modern. Cały zestaw jest udany uważam.
pozdrowienia
mysle, ze moga sie przydac...
Blado wypadają wg mnie przy tych co już są umieszczone. Postanowiłem dorzucić jeszcze Antress Modern. Cały zestaw jest udany uważam.
pozdrowienia
drummer
Blado wypadają wg mnie przy tych co już są umieszczone.
ja bym polemizowal.. za przyklad podam kiepsko brzmiacy EQ Kjaerhusa
the Sun Personality
...
Czyli nie ma potrzeby dodawać kolejnej słabej wtyczki :). Kjaerhus jest prosty i niech tam będzie dla początkujących. Jeśli jest w czym wybierać, to w każdym dziale chcę wrzucić coś banalnie prostego w obsłudze. Bez względu na brzmienie.
...
Czyli nie ma potrzeby dodawać kolejnej słabej wtyczki :). Kjaerhus jest prosty i niech tam będzie dla początkujących. Jeśli jest w czym wybierać, to w każdym dziale chcę wrzucić coś banalnie prostego w obsłudze. Bez względu na brzmienie.
drummer
...no i oczywiscie chyba wszystkim znanyInspector Free...
Nie wiem dlaczego u mnie działa z wyprzedzeniem, co mnie wkurza. Zapinam go w insercie (SonarLE), a on pokazuje mi to, co dopiero za chwilę ma zagrać... Nie umiem nic z tym zrobić, choć przyznam, że zbyt długo nie próbowałem, bo mam Vaxengo :D
Nie wiem dlaczego u mnie działa z wyprzedzeniem, co mnie wkurza. Zapinam go w insercie (SonarLE), a on pokazuje mi to, co dopiero za chwilę ma zagrać... Nie umiem nic z tym zrobić, choć przyznam, że zbyt długo nie próbowałem, bo mam Vaxengo :D
moze kompresja czasu przegieta?
Twoj host zawiera automatyczna kompresje opoznienia? Widac wtyczka wysyla do tego ustrojstwa informacje o innym buforze niz jest potrzebny - zapewne mozesz to ustawic recznie
Twoj host zawiera automatyczna kompresje opoznienia? Widac wtyczka wysyla do tego ustrojstwa informacje o innym buforze niz jest potrzebny - zapewne mozesz to ustawic recznie
...moze kompresja czasu przegieta?
A może kompensacja?;)
Naprowadziłeś mnie na trop. Dzięki. Dziś niestety nie mogę sprawdzić, czy o to chodzi.
A może kompensacja?;)
Naprowadziłeś mnie na trop. Dzięki. Dziś niestety nie mogę sprawdzić, czy o to chodzi.
Zawieszam chwilowo prace nad stroną z powodu zaniedbania roboty właściwej:) Do weekendu zostawiam Was z głosowaniem i opisywaniem zamieszczonego softu oraz testowaniem filtrów.
pozdrowienia i dzięki jeszcze raz za dotychczasową pomoc
pozdrowienia i dzięki jeszcze raz za dotychczasową pomoc
drummer
Witam wszystkich po krótkiej przerwie
Dwie nowe ciekawe propozycje w istniejących działach
Do pobrania na stronie nowy zestaw wtyczek do testów i miejsce na wypowiedzi dot. filtrów (które niebawem powinny się pojawić na stronie)
Drobne zmiany kosmetyczne w międzyczasie:)
Dwie nowe ciekawe propozycje w istniejących działach
Do pobrania na stronie nowy zestaw wtyczek do testów i miejsce na wypowiedzi dot. filtrów (które niebawem powinny się pojawić na stronie)
Drobne zmiany kosmetyczne w międzyczasie:)
drummer