High End'owy De-Esser
a czy google zawiera opcje wyszukiwania?
przy okazji, bo mi sie przypomnialo - sprawdzal ktos precision de esser na UAD1? bo mi demo nie dziala i nie wiem
na forum uad1 opinie podzielone, ale ci zagraniczni to jacys dziwni ludzie sa ;) :)
przy okazji, bo mi sie przypomnialo - sprawdzal ktos precision de esser na UAD1? bo mi demo nie dziala i nie wiem
na forum uad1 opinie podzielone, ale ci zagraniczni to jacys dziwni ludzie sa ;) :)
fan dobrego brzmienia ;)
Re: High End'owy De-Esser
...A czy Powercore X8 zawiera de-esser???...
X8 zawiera te same wtyczki co praktycznie Kazdy Powercore , niema tam deesera , ale jest dynamiczny EQ .
Całkiem dobry Deeser mozna dokupic do UAD-1 , ja osobiscie uzywam wtyczki wavsa , nieliczna wtyczka tej firmy ktorej z ktorej korzystam
X8 zawiera te same wtyczki co praktycznie Kazdy Powercore , niema tam deesera , ale jest dynamiczny EQ .
Całkiem dobry Deeser mozna dokupic do UAD-1 , ja osobiscie uzywam wtyczki wavsa , nieliczna wtyczka tej firmy ktorej z ktorej korzystam
- FranekZonzel
Hallo Hallo .
Przeciez pisze SPL De-esser harware 2 kanały!
Przeciez pisze SPL De-esser harware 2 kanały!
......A czy Powercore X8 zawiera de-esser???...
Całkiem dobry Deeser mozna dokupic do UAD-1 , ja osobiscie uzywam wtyczki wavsa , nieliczna wtyczka tej firmy ktorej z ktorej korzystam ...
W Power Core Deeser jest w Channel Strip...
Całkiem dobry Deeser mozna dokupic do UAD-1 , ja osobiscie uzywam wtyczki wavsa , nieliczna wtyczka tej firmy ktorej z ktorej korzystam ...
W Power Core Deeser jest w Channel Strip...
Precission desser z UAD-1.
Kapitalny!!!
Kapitalny!!!
no ale cos szerzej?:)
bede wdzieczny
bo musze cos do domu nabyc niedlugo i nie chce waves kupowac jesli jest mocna alternatywa
bede wdzieczny
bo musze cos do domu nabyc niedlugo i nie chce waves kupowac jesli jest mocna alternatywa
fan dobrego brzmienia ;)
- FranekZonzel
bo musze cos do domu nabyc niedlugo i nie chce waves kupowac jesli jest mocna alternatywa...
Znam deeser wavesa i właśnie dlatego kupiłem SPL'a. Jak dla mnie matowi wokal i zniekształca ...tak troche lampowo
Znam deeser wavesa i właśnie dlatego kupiłem SPL'a. Jak dla mnie matowi wokal i zniekształca ...tak troche lampowo
...
Ale ktory matowi Wavsa czy SPL ?
...No i jeszcze lubie patent stereo compresor + EQ jako de-esser samorobka :)...
Ja też tak lubię i nie za mocno - zawsze można pluginem poprawić. Dwukanałowy komresor z sidechain + dwukanałowy eq sie przydaje w wielu sytuacjach studyjnych więc kupowanie tego typu hi-end'owych klocków rozumiem. Ale w deesser bym nie wchodził, chyba żebym miał kupę kasy, miejsca albo bym często nagrywał sssssssnake muzzzzzzzik
Ja też tak lubię i nie za mocno - zawsze można pluginem poprawić. Dwukanałowy komresor z sidechain + dwukanałowy eq sie przydaje w wielu sytuacjach studyjnych więc kupowanie tego typu hi-end'owych klocków rozumiem. Ale w deesser bym nie wchodził, chyba żebym miał kupę kasy, miejsca albo bym często nagrywał sssssssnake muzzzzzzzik

Jestem przystojny i młody
...Tzn. chodzi mi o hardware'owy de-esser. Cena nie gra roli... A i ma byc 1 kanałowy......
Jedn z najlepszych jakich znam nazywa się pończocha.
I żeby nie było - poważnie mówię.
[addsig]
Jedn z najlepszych jakich znam nazywa się pończocha.

I żeby nie było - poważnie mówię.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej