Heh mieszczuchy!!!!
a ja mieszkam na wsi i.... mam już od 3dni
:P
Czy tylko w Warszawie nie ma nowego numeru EiS?
Re: Czy tylko w Warszawie nie ma nowego numeru EiS?
...Heh.... no mnie też to wkurza. Do mnie zawsze przychodzi prenumerata w połowie miesiąca.Przez te opóźnienia ostatnio przeszła mi koło nosa fajna impreza w Gdyni, na którą chętnie bym poszedł, ale momencie kiedy o tym przeczytałem w EiS to juz po ptokach było....niefajnie...
Podpisuje sie pod tym tekstem!!!!
Czlowiek prenumeruje nie po to zeby dostawac jako ostatni !
Zastanawiam sie czy niebrac nastepnej prenumeraty a zawsze bralem na dwa lata z gory!po 4 latach mam juz dosc takiego traktowania klienta!
Pozdrawiam wszystkich z redakcji
Zastanawiam sie czy niebrac nastepnej prenumeraty a zawsze bralem na dwa lata z gory!po 4 latach mam juz dosc takiego traktowania klienta!
Pozdrawiam wszystkich z redakcji
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Re: Czy tylko w Warszawie nie ma nowego numeru EiS?
......Heh.... no mnie też to wkurza. Do mnie zawsze przychodzi prenumerata w połowie miesiąca.Przez te opóźnienia ostatnio przeszła mi koło nosa fajna impreza w Gdyni, na którą chętnie bym poszedł, ale momencie kiedy o tym przeczytałem w EiS to juz po ptokach było....niefajnie...
Pozdrawiam wszystkich z redakcji...
w gdańsku sie dziś pojawił.
[addsig]
Pozdrawiam wszystkich z redakcji...
w gdańsku sie dziś pojawił.
[addsig]
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski