Czy tylko w Warszawie nie ma nowego numeru EiS?

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
Scisly
Re: Czy tylko w Warszawie nie ma nowego numeru EiS?

Post autor: Scisly » wtorek 16 sty 2007, 21:34

Heh mieszczuchy!!!!

a ja mieszkam na wsi i.... mam już od 3dni

:P

R.B.

Post autor: R.B. » wtorek 16 sty 2007, 23:48

...Heh.... no mnie też to wkurza. Do mnie zawsze przychodzi prenumerata w połowie miesiąca.Przez te opóźnienia ostatnio przeszła mi koło nosa fajna impreza w Gdyni, na którą chętnie bym poszedł, ale momencie kiedy o tym przeczytałem w EiS to juz po ptokach było....niefajnie...
Podpisuje sie pod tym tekstem!!!!
Czlowiek prenumeruje nie po to zeby dostawac jako ostatni !
Zastanawiam sie czy niebrac nastepnej prenumeraty a zawsze bralem na dwa lata z gory!po 4 latach mam juz dosc takiego traktowania klienta!
Pozdrawiam wszystkich z redakcji
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.

pjeciun

Post autor: pjeciun » wtorek 16 sty 2007, 23:52

......Heh.... no mnie też to wkurza. Do mnie zawsze przychodzi prenumerata w połowie miesiąca.Przez te opóźnienia ostatnio przeszła mi koło nosa fajna impreza w Gdyni, na którą chętnie bym poszedł, ale momencie kiedy o tym przeczytałem w EiS to juz po ptokach było....niefajnie...
Podpisuje sie pod tym tekstem!!!!
Czlowiek prenumeruje nie po to zeby dostawac jako ostatni !
Zastanawiam sie czy niebrac nastepnej prenumeraty a zawsze bralem na dwa lata z gory!po 4 latach mam juz dosc takiego traktowania klienta!
Pozdrawiam wszystkich z redakcji...

w gdańsku sie dziś pojawił.
[addsig]
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski

ODPOWIEDZ