No właśnie czytałem, że można pokombinowac ze sterownikami. Ale obawiam już 10 lat te sterowniki coś mi się nie sprawdzały. Uciekałem przed trzaskami pamiętam. Coraz bardziej przekonuję się, by iśc do przodu i po uaktualnieniu nowinek widzę, żę RME BABYFACE to w miarę niedrogi interfejs szyty do moich potrzeb. Dwa wejścia, wysoka jakośc, żadnych wodotrysków, pewne sterowniki, update, usb... Karta na miarę 2012. Uciągnie gęsty mix z tłustymi samplami EWQL... Gitarę, lub wokal nagra... Nie potrzebuję nic więcej, a cena 2000zł do zaakceptowania... To chyba dobry wybór?
...
Porównywanie tego terrateca do czegoś poniżej soundblastera audigy2 to profanacja - to całkiem pożądna i stabilna karta.
Kolego sprawdź asio4all oraz sterowniki ze strony terrateca ale dla karty PHASE 88 (to nowszy model) - może te pod win7 zadziałają (mimo że są tylko do visty ale w 7 nic się nie zmieniło)
Niestety wsparcie dla tej karty zakończyło się na win xp co jest w sumie głupotą ze strony terrateca ale i przestali się bawić już dawno w konkretne audio...
Domorosły gitarzysta, aranżer, realizator dzwięku. Zespół Parking: www.parking.art.pl