Kolego, naprawdę nie umiesz czytać ze zrozumieniem tekstu?
Dopóki nie wyumiesz się czym są usługi systemowe i jak nad nimi zapanować, to możesz sobie stawiać swą Windę na drugim, trzecim,.. dziesiątym dysku. Wciąż z tym samym rezultatem ...
Kolego, naprawdę umiem czytać ze zrozumieniem. Tak się składa, że w komputerach siedzę baaardzo długo i doskonale wiem jak go dopasować np. do obróbki grafiki, wiem co włożyć, żeby pograć, wiem co włożyć, żeby montować filmy, wiem też jak zoptymalizować system w te strony co wymieniłem. I naprawde wiem jak zapanować nad procesami, usługami i całą resztą. Pytam się o podstawy optymalizacji do muzyki ponieważ w tej dziedzinie dopiero zaczynam i nie mam pojęcia czy konfiguracja komputera przystosowana do Photoshopa będzie równie świetna do pracy z muzyką, więc nie wiem po co ten ton. Dlatego odpowiedź kolegi and_01 jest dla mnie konkretna i wystarczająca, nie musi mnie prowadzić za rączkę co mam wyłączyć.
Tak btw to nie wiem co tu przeszkadza internet, ale skoro tak kolega mówi, to wypne karte i powyłączam usługi związane z połączeniami.
A winde chcę postawić drugą, ponieważ ta, spod której piszę teraz jest zrobiona typowo do grafiki, a drugiego komputera napewno kupować nie będę