FL Studio a Windows 7 64-bit

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
kaziorkaski
Re: FL Studio a Windows 7 64-bit

Post autor: kaziorkaski » czwartek 01 kwie 2010, 08:12

Ja mam dokładnie taka sytuację. Pracuję na FL Studio (aktualnie 9), a system to Windows 7. Wszystko śmiga, aż miło;) Chociaż, do działań z dźwiękiem bardziej polecam platformę Intela. Ja przynajmniej po przesiadce z AMD zauważyłem kolosalny wzrost stabilności i wydajności.

Interfejs audio E-MU 1212m instalujesz bez problemu, bo są sterowniki dla systemów 64bit na stronie producenta, u mnie przynajmniej działają ( bo rowniez posiadam taka kartę) bez najmniejszych zakłóceń.

www.muzyka-pomojemu.blogspot.com

Awatar użytkownika
DJOZD

Re: FL Studio a Windows 7 64-bit

Post autor: DJOZD » czwartek 01 kwie 2010, 09:07

...
Ja mam dokładnie taka sytuację. Pracuję na FL Studio (aktualnie 9), a system to Windows 7. Wszystko śmiga, aż miło;) Chociaż, do działań z dźwiękiem bardziej polecam platformę Intela. Ja przynajmniej po przesiadce z AMD zauważyłem kolosalny wzrost stabilności i wydajności.

...

Ja z kolei zanotowałem kolosalny wzrost wydajności i stabilności z platformy Intela na AMD. 

Sam uzywam Jbridge i opłaca sie to zakupić. TANIE i DOBRE.  Rozwiązuje wiele problemów. 

ODPOWIEDZ