Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
-
smiechu
Re: zasada działania krosownicy
autor: smiechu » niedziela 07 gru 2008, 12:21
Dzieki wlasnie o takie urzadzenie chodzilo nie znalem nazwy tego dzieki wielkie...
To nadal nazywa sie mikser

-
R.B. - Posty:320
autor: R.B. » niedziela 07 gru 2008, 12:27
...Witam dobrze się składa ze jest taki temat, w temacie technicznym jestem totalnie początkującym chciał bym prosić o rade mam 2 zestawy głośników czyli mam 2 rożne wzmacniacze jeden 2X100W i 2X50W i chciał bym je podpiąć bez żadnych strat pod dj mixer który ma 1 wyjście master, ale czasem mam do dyspozycji sampler czy gitarkę + efektem gitarowy, i bongo z mikrofonem pojemnościowym + przed wzmacniacz lub mały mixer z Pantomem , mam takie pytanie czy da rade podpiąć te wszystkie urządzenia pod krosownice czy lepiej wszytko pod mniejszy mixer a potem z mixera na jakaś mała krosownice rozbijająca sygnał na te 2 wzmacniacze.
Jak mówiłem jestem początkującym i potrzebuje pomocy z góry dziękuje za pomoc ...
Polecam Ci cos takiego
http://monacor.djshop.pl/_monacor/produkt/5436,monacor.html
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.