Czy tylko w Warszawie nie ma nowego numeru EiS?
...Ja też prenumeruję, jest 15.01.2007 a ja nie dostałem jeszcze najświeższego numeru,dzwoniłem do nich w zeszłym tygodniu (pan był bardzo czymś zajęty,prawdopodobnie coś żarł !!! )i mówił że są jakieś opóźnienia (może jeszcze trzymają ich % z sylwestra) . Generalnie prenumerata EiS leży i kwiczy !!! SKANDAL !!!!!!!
Ale nie wymagaj żeby opóźnienie było takie jak twój nick :)
Ale nie wymagaj żeby opóźnienie było takie jak twój nick :)
www.myspace.com/pchelki
Re: Czy tylko w Warszawie nie ma nowego numeru EiS?
......Ja też prenumeruję, jest 15.01.2007 a ja nie dostałem jeszcze najświeższego numeru,dzwoniłem do nich w zeszłym tygodniu (pan był bardzo czymś zajęty,prawdopodobnie coś żarł !!! )i mówił że są jakieś opóźnienia (może jeszcze trzymają ich % z sylwestra) . Generalnie prenumerata EiS leży i kwiczy !!! SKANDAL !!!!!!!
Ale nie wymagaj żeby opóźnienie było takie jak twój nick :)...
Ale nie wymagaj żeby opóźnienie było takie jak twój nick :)...

ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
...Heh.... no mnie też to wkurza. Do mnie zawsze przychodzi prenumerata w połowie miesiąca.Przez te opóźnienia ostatnio przeszła mi koło nosa fajna impreza w Gdyni, na którą chętnie bym poszedł, ale momencie kiedy o tym przeczytałem w EiS to juz po ptokach było....niefajnie...
Jak prenumerujesz wersję papierową, to możesz bezpłatnie zamówić wersję elektroniczną, która pojawia się przed papierową :)
Jak prenumerujesz wersję papierową, to możesz bezpłatnie zamówić wersję elektroniczną, która pojawia się przed papierową :)
Jak prenumerujesz wersję papierową, to możesz bezpłatnie zamówić wersję elektroniczną, która pojawia się przed papierową :)...
NO niby tak, ale jakoś nie przekonuje mnie wersja elektroniczna gazety, jak dla mnie to jest półprodukt - poza tym nie po to prenumeruje EiS żeby czytać sobie ją na kompie, a normalne egzemplarze kolekcjonować na półce..Tak czy siak o tyle dobrze że wszyscy jedziemy na tym samym wózku:)
poza tym nie po to prenumeruje EiS żeby czytać sobie ją na kompie, a normalne egzemplarze kolekcjonować na półce..
też jestem tego zdania, na kompie dawno już przejrzałem nowy numer, a na gazetę czekam do dziś i nic, ani widu ani słuchu
zresztą to nie to samo czytać gazetę z kompa, bo np. nie wszyscy mają laptopa, którego mogą wziąć sobie do pociągu i na uczelnię:P
też jestem tego zdania, na kompie dawno już przejrzałem nowy numer, a na gazetę czekam do dziś i nic, ani widu ani słuchu
zresztą to nie to samo czytać gazetę z kompa, bo np. nie wszyscy mają laptopa, którego mogą wziąć sobie do pociągu i na uczelnię:P
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]
...o ile dobrze pamiętam, to np. prenumerowanego CHIPa, styczniowe wydanie - dostałem w połowie grudnia...
...
Masz kiepski układ, bo ja prawie na początku.
Ale faktem jest, moja pani własnie dzwoniła, że pren. EiS wyrwała z ręki donosicielowi dopiero dziś z rańca
. Nawet się specjalnie nie bronił
[addsig]

Ale faktem jest, moja pani własnie dzwoniła, że pren. EiS wyrwała z ręki donosicielowi dopiero dziś z rańca

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
w końcu dotarł ! jest 16.01

ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
Mi także dziś listonosz przyniósł EiS w prenumeracie.
ja kupiłem wczoraj. od 1 codziennie nawiedzałem empik a tu nic, az do wczoraj;D
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
W Szczecinie też nic
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO