dopiero zaczynam, mysle, ze jezeli posiedze w tym dluzej, a podany przeze mnie i przez muzykow z poprzednich postow przestanie mi wystarczac, wtedy zainwestuje w swoja gre wiecej. nie ma sensu lapac sie gor, skoro jeszcze nawet nie probowalem niczego ulozyc.
...
Na slabszym kompie bedziesz miec taką latencję i takie dropienie ze szybko odechce ci sie grania
FL Studio + klawiaturka = workstation?
Re: FL Studio + klawiaturka = workstation?
Na slabszym kompie bedziesz miec taką latencję i takie dropienie ze szybko odechce ci sie grania...
Oczywiscie mowie tu o workstation bo do zwykłego pintolenia wystarczy
Na slabszym kompie bedziesz miec taką latencję i takie dropienie ze szybko odechce ci sie grania...

...
Rozumiem..
wobec tego, bardzo dziekuje za uwage ;)

Rozumiem..
wobec tego, bardzo dziekuje za uwage ;)
www.asio4all.com to jest link do strony skad mozna go pobrac. Ten sterownik bardzo mocno przyspiesza prace programow audio. A tak apropo ja mam p4 2,4giga, 512DDR. dysk 120 giga, i nic kopletnie sie nie tnie, latencja jest praktycznie niezauwazalna po tym jak zainstalowalem asio 4 all. wczesniej jak a4a nie mialem troche sie cielo.
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
...http://www.asio4all.com to jest link do strony skad mozna go pobrac. Ten sterownik bardzo mocno przyspiesza prace programow audio. A tak apropo ja mam p4 2,4giga, 512DDR. dysk 120 giga, i nic kopletnie sie nie tnie, latencja jest praktycznie niezauwazalna po tym jak zainstalowalem asio 4 all. wczesniej jak a4a nie mialem troche sie cielo. ...
juz mam w systemiku, ogromnie dziekuje ;)
juz mam w systemiku, ogromnie dziekuje ;)
juz moze nabyles ta klawiature sterujaca?? a jak nie to nad jaka sie zastanawiasz
bo sam mam zamiar kupic i nie wiem zabardzo co jest godne uwagi bo nie mialem stycznosci ze sprzetem tego typu. uwage przyciagaja Edirole, ciekawie jak jest z wykonaniem i zywotnoscia.
bo sam mam zamiar kupic i nie wiem zabardzo co jest godne uwagi bo nie mialem stycznosci ze sprzetem tego typu. uwage przyciagaja Edirole, ciekawie jak jest z wykonaniem i zywotnoscia.
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
nie kupuj celerona ani grzalki(p4) tylko amd...duzo taniej i wydajniej
w dodatku za rok spokojnie robudujesz to o duzo wydajniejszy proc czego przy intelu juz mozesz nie zrobic tak tanio.....
kup sobie karte emu0404 albo esi julie.....
i kup syntezator z kilkoma kontrolerami(wlasnie jakies cs2x).....styknie w zupelnosci a warto miec cos co gra analogowo bo te cale vsti wcale tak fajnie nie brzmia......
w dodatku za rok spokojnie robudujesz to o duzo wydajniejszy proc czego przy intelu juz mozesz nie zrobic tak tanio.....
kup sobie karte emu0404 albo esi julie.....
i kup syntezator z kilkoma kontrolerami(wlasnie jakies cs2x).....styknie w zupelnosci a warto miec cos co gra analogowo bo te cale vsti wcale tak fajnie nie brzmia......