Karta do domowego studia
Paolo-trance o music-town ?
Re: Karta do domowego studia
...Paolo-trance o music-town ? ...
oki
jesli kupujesz sprzęt do 500euro to wysyłka 12euro,ponad 500pzresyłka gratis,jesli kupujesz w music-town poprzez allegro to zwykle cena zakupu uwzglądnia koszty przesyłki jesli na niemieckim ebauy bo na niemieckiej witrynie jest ebay to jak wyzej 12 i free
Pozdrawiam
apropo fajnie jesli masz dobrego kolege to lepiej sie złozyc i kupic za ponad 500 dobre i te 12w kieszeni
oki
jesli kupujesz sprzęt do 500euro to wysyłka 12euro,ponad 500pzresyłka gratis,jesli kupujesz w music-town poprzez allegro to zwykle cena zakupu uwzglądnia koszty przesyłki jesli na niemieckim ebauy bo na niemieckiej witrynie jest ebay to jak wyzej 12 i free
Pozdrawiam
apropo fajnie jesli masz dobrego kolege to lepiej sie złozyc i kupic za ponad 500 dobre i te 12w kieszeni

raczej nie waveterminal 192M bo ma 4 wejscia mono,chyba że kupisz 2 sztuki,ale to już będzie więcej $
ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
,ale to już będzie więcej $ ...
--------------------------------------------
no własnie tylko po co kombinowac jesli go stac to moze kupic rme hdsp 9632 i ta karta juz ma monitorowanie sprzowe a do tego mozna ją lepiej doposarzyc np w moduł wordclock lub wej/wyj po 4stereo
ta karta jest naprawde godna polecenia ale rme 96/8jest w cenie emu1212,tyle ze jak pisałem wczesniej na allegro rme poprzez musictown przesyłka free
--------------------------------------------
no własnie tylko po co kombinowac jesli go stac to moze kupic rme hdsp 9632 i ta karta juz ma monitorowanie sprzowe a do tego mozna ją lepiej doposarzyc np w moduł wordclock lub wej/wyj po 4stereo
ta karta jest naprawde godna polecenia ale rme 96/8jest w cenie emu1212,tyle ze jak pisałem wczesniej na allegro rme poprzez musictown przesyłka free

witam
miałem podobny problem
po dwumiesięcznych "studiach" w tym temacie, przeczytaniu forum, testów, czasopism itp. zdecydowałem się na taki zakup:
karta emu 1212m
mikser soundcraft c4
biorąc pod uwagę stan kasy jest to najlepszy moim (i nie tylko) zdaniem wybór.
jakość jest dobra, dodane oprogramowanie również i co ważne istnieje możliwość rozbudowy sprzętu (w razie potrzeb lub zastrzyku gotówki) bez konieczności wymiany już istniejącego (wspomniane wyżej).
pamiętaj o dobrych kabelkach i o uziemieniu, a będziesz zadowolony.
k.
miałem podobny problem
po dwumiesięcznych "studiach" w tym temacie, przeczytaniu forum, testów, czasopism itp. zdecydowałem się na taki zakup:
karta emu 1212m
mikser soundcraft c4
biorąc pod uwagę stan kasy jest to najlepszy moim (i nie tylko) zdaniem wybór.
jakość jest dobra, dodane oprogramowanie również i co ważne istnieje możliwość rozbudowy sprzętu (w razie potrzeb lub zastrzyku gotówki) bez konieczności wymiany już istniejącego (wspomniane wyżej).
pamiętaj o dobrych kabelkach i o uziemieniu, a będziesz zadowolony.
k.
początek....
ale dużo czytam, słucham, szukam....
dodam jeszcze, że dobrych cen można również poszukać w Polsce. i można się trochę potargować (nawet do 15 %), w zalezności od wartości zamówienia.
pozdr.
k.
pozdr.
k.
początek....
Cristo daj znac gdzie mozna sie targowac,bo mimo wszystko ja tez wole kupowac u rodakow

po co mu takie bzdety piszecie?w domowym studiu bardzo zadko nagrywa sie kilka sladow na raz..naprawde zadko....a esi julia to bardzo dobra karta..wystarczy ci mikser taki jak sc compact i wpinasz co chcesz...ma tez wejscia gramofonu wiec mozesz sobie pieknie posamplowac.....
nie musisz wydawac odrazu kupe kasy na super karte skoro i tak wiele wiecej na niej nie zdzialasz.....
nawet w normalniej pracy zadko wykorzystywalem wiecej sladow niz dwa...glownie przy zgrywaniu materialu z miksera i wypuszczaniu na mikser......
nie musisz wydawac odrazu kupe kasy na super karte skoro i tak wiele wiecej na niej nie zdzialasz.....
nawet w normalniej pracy zadko wykorzystywalem wiecej sladow niz dwa...glownie przy zgrywaniu materialu z miksera i wypuszczaniu na mikser......
ale jak juz sie upierasz to bierz cos co ma przynajmniej 8 preampow z regulacja wzmocnienia.....zwyklych z poziomem liniowym nie polecam jesli nie podpinasz tego na stale do powiedzmy konsolety analogowej....nie kazdy grat gra na tym samym poziomie...niektore duzo za cicho....
Abstraktbeats hmm posłuchaj kolgi zbynia tak naprawde chłopak ma racje