...No to daj jeszcze meila. Bo nie bede przecież wystawiał miksa na ogolne forum. ...
hdhkff@tlen.pl
Mastering wokalu
staram sie jak moge :)
Re: Mastering wokalu
...No to daj jeszcze meila. Bo nie bede przecież wystawiał miksa na ogolne forum. ...
DJOZD a czemu nie? Uczmy sie wszyscy jak napisal kolega...
DJOZD a czemu nie? Uczmy sie wszyscy jak napisal kolega...
......No to daj jeszcze meila. Bo nie bede przecież wystawiał miksa na ogolne forum. ...
DJOZD a czemu nie? Uczmy sie wszyscy jak napisal kolega......
zgadzam się tomak... jak na moje ucho to co zrobil DJOZD brzmi naprawde dobrze ... jak myslicie ?
http://82.143.135.93/~mxcl/pliki/MIX.mp3
bede wieczorem .. dzialajcie
DJOZD a czemu nie? Uczmy sie wszyscy jak napisal kolega......
zgadzam się tomak... jak na moje ucho to co zrobil DJOZD brzmi naprawde dobrze ... jak myslicie ?
http://82.143.135.93/~mxcl/pliki/MIX.mp3
bede wieczorem .. dzialajcie
staram sie jak moge :)
Hmm, nie jestem za tym zeby to pokazywać, sprawa jest zrobiona na szybko i bez wgłębnych analiz - poprostu jako szybki przykład.
...Hmm, nie jestem za tym zeby to pokazywać, sprawa jest zrobiona na szybko i bez wgłębnych analiz - poprostu jako szybki przykład. ...
moze wfs oglosi konkurs na najlepszy mix. Dzialajcie chlopaki jest dlugi weekend, za oknem pada, nie ma to jak pomiksowac troche a niech inni tego posluchaja i ocenia.
moze wfs oglosi konkurs na najlepszy mix. Dzialajcie chlopaki jest dlugi weekend, za oknem pada, nie ma to jak pomiksowac troche a niech inni tego posluchaja i ocenia.

haha - ja proponuję niech kolega wfs od razu da cały materiał, dostanie profesjonalny mix/master/whatever od razu ze screenshotami, raportami, uzasadnieniem dlaczego te kompresory/eq/efekty i inne magiczne masteringowe bajery, błogosławieństwo od Boba Katza (jeśli tylko weźmie udział w konkursie, bo zapewne tylko on byłby w stanie spełnić oczekiwania), w załączniku komplet wtyczek z gotowymi presetami i tylko miejsce do podpisania się na płycie: mix - wfs :)
Ah - proponuję nadać też tytuł licencjanta z reżyserii dźwięku (eksternistycznie - za zasługi i innowacyjne rozwiązania w dziedzinie reżyserii).
b.
Ah - proponuję nadać też tytuł licencjanta z reżyserii dźwięku (eksternistycznie - za zasługi i innowacyjne rozwiązania w dziedzinie reżyserii).
b.