Mastering wokalu

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
wfs
Re: Mastering wokalu

Post autor: wfs » niedziela 30 kwie 2006, 13:37

...No to daj jeszcze meila. Bo nie bede przecież wystawiał miksa na ogolne forum. ...

hdhkff@tlen.pl
staram sie jak moge :)

Awatar użytkownika
tomak

Post autor: tomak » niedziela 30 kwie 2006, 14:21

...No to daj jeszcze meila. Bo nie bede przecież wystawiał miksa na ogolne forum. ...

DJOZD a czemu nie? Uczmy sie wszyscy jak napisal kolega...

wfs

Post autor: wfs » niedziela 30 kwie 2006, 14:26

......No to daj jeszcze meila. Bo nie bede przecież wystawiał miksa na ogolne forum. ...

DJOZD a czemu nie? Uczmy sie wszyscy jak napisal kolega......

zgadzam się tomak... jak na moje ucho to co zrobil DJOZD brzmi naprawde dobrze ... jak myslicie ?

http://82.143.135.93/~mxcl/pliki/MIX.mp3

bede wieczorem .. dzialajcie
staram sie jak moge :)

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » niedziela 30 kwie 2006, 14:45

Hmm, nie jestem za tym zeby to pokazywać, sprawa jest zrobiona na szybko i bez wgłębnych analiz - poprostu jako szybki przykład.

Awatar użytkownika
tomak

Post autor: tomak » niedziela 30 kwie 2006, 15:11

...Hmm, nie jestem za tym zeby to pokazywać, sprawa jest zrobiona na szybko i bez wgłębnych analiz - poprostu jako szybki przykład. ...

moze wfs oglosi konkurs na najlepszy mix. Dzialajcie chlopaki jest dlugi weekend, za oknem pada, nie ma to jak pomiksowac troche a niech inni tego posluchaja i ocenia.

Awatar użytkownika
Bartos

Post autor: Bartos » niedziela 30 kwie 2006, 16:14

haha - ja proponuję niech kolega wfs od razu da cały materiał, dostanie profesjonalny mix/master/whatever od razu ze screenshotami, raportami, uzasadnieniem dlaczego te kompresory/eq/efekty i inne magiczne masteringowe bajery, błogosławieństwo od Boba Katza (jeśli tylko weźmie udział w konkursie, bo zapewne tylko on byłby w stanie spełnić oczekiwania), w załączniku komplet wtyczek z gotowymi presetami i tylko miejsce do podpisania się na płycie: mix - wfs :)

Ah - proponuję nadać też tytuł licencjanta z reżyserii dźwięku (eksternistycznie - za zasługi i innowacyjne rozwiązania w dziedzinie reżyserii).

b.

Zablokowany