Witam wszystkich forumowiczów, nie wiem w jak sposób nagrywac dźwięk w fl studio,mikrofon i pozostały sprzęt są w porządku(bez zarzutu nagrywam w adobe audition),ale samo nacisnięcie przycisku "rec" w fl studio nie powoduje nagrywania dźwięku. Proszę o pomoc, i jezeli to możliwe wyjaśnienie w jaki sposób nagrywac dźwięk w fl studio 5.0. Z góry dziękuję.
[addsig]
Nagrywanie dźwięków w FL Studio 5.0
muzyka to życie
Re: Nagrywanie dźwięków w FL Studio 5.0
...Witam wszystkich forumowiczów, nie wiem w jak sposób nagrywac dźwięk w fl studio,mikrofon i pozostały sprzęt są w porządku(bez zarzutu nagrywam w adobe audition),ale samo nacisnięcie przycisku "rec" w fl studio nie powoduje nagrywania dźwięku. Proszę o pomoc, i jezeli to możliwe wyjaśnienie w jaki sposób nagrywac dźwięk w fl studio 5.0. Z góry dziękuję.
...
Odpusc sobie nagrywanie w FL'u. JA bym na twoim miejscu zrobił export projektu i dograł reszte w Adobe Audition.
Pozdrawiam
...
Odpusc sobie nagrywanie w FL'u. JA bym na twoim miejscu zrobił export projektu i dograł reszte w Adobe Audition.
Pozdrawiam
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
Pozdrawiam...
dokładnie! lub też w Cool Edicie

pozdroofki
www.myspace.com/determinacja
Jezeli juz musisz nagrywac w fl'u, zrób to w ten sposób dodaj nowy kanał "sampler", wejdz w ustawienia kanału, kliknij prawym i wybierz opcje Edit albo EZ Editor. Najpier dostosuj edytor do swoich prederencji a nastepnie wciskając rec nagrywasz dźwięk. tyle. Lecz dziwi mnie fakt że chesz nagrywać we frucie skoro masz adobe audition, skorzystaj z niego a wyjdzie Ci na lepsze . Pozdrawiam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
i co mu po takim nagrywaniu?zapewne chce nagrywac pod bit czego w edytorze nie zrobisz.....
wszystko jest opisane w instrukcji i wcale nie jest wygodne
fruta zostaw do tworzenia,nagrywaj w adobe - najlepsze wyjscie
fruta zostaw do tworzenia,nagrywaj w adobe - najlepsze wyjscie
...i co mu po takim nagrywaniu?zapewne chce nagrywac pod bit czego w edytorze nie zrobisz.....
fruta zostaw do tworzenia,nagrywaj w adobe - najlepsze wyjscie...
Jest opcja synchronizacji, żeby nagrywać pod "bit", ale jak mądrze Zbynia zauważyłeś patent z nagrywaniem w fl'u jest do d..y.
Adobe Audition ,skoro masz to go wykożystaj.
Pozdrawiam.
fruta zostaw do tworzenia,nagrywaj w adobe - najlepsze wyjscie...
Jest opcja synchronizacji, żeby nagrywać pod "bit", ale jak mądrze Zbynia zauważyłeś patent z nagrywaniem w fl'u jest do d..y.
Adobe Audition ,skoro masz to go wykożystaj.
Pozdrawiam.
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA