autor: makaronix » sobota 23 kwie 2005, 10:59
...2. Nie podłączaj dysku i CD-romu na jedej taśmie, to chyba najgłupsze rozwiązanie z mozliwych, bo dysk bedzie pracował tak wolno jak CD-Rom, nie potrafie podac konckretów, ale ja tak kiedyś zrobiłem, kumpel szybko mnie nawrócił i to jest prawda, bo jak podłączyłęm dysk razem z CD-Rom to wszytko chodziło wolno, a jak przepiałem na IDE to było o.k. To sie bierze stąd, ze CD-Rom podpinasz taśmą 40 zyłową, a dyski 80 zyłową.
Piszesz ze nie potrafisz podac konkretow a pozniej owe 'konkrety' podajesz w postaci 'kwiatka':
"To sie bierze stąd, ze CD-Rom podpinasz taśmą 40 zyłową, a dyski 80 zyłową".
Jesli nie wiesz to pozostan przy tym i nie zmyslaj, bo potem osoby ktorym radzisz beda te, delikatnie mowiac 'wymysly' rozpowszechniac. Reszta posta jak najbardziej w temacie.
Pozdrawiam,
...
To nie sa kwiatki podłącz CD-ROM i dysk na jednej taśmie, to zaobaczysz, ja
nie jestem informatykiem, ale wyjaśniał mi to infomatyk, tylko nie jestem wstanie tego powtórzyc takim technicznym językiem , u mnie tak było, moze u innych tak nie będzie, i jak to co napisałęm nazywasz konkretami to gratulacje, to była próba wyjasnienia tego co napisałem zeby nie powiedziec jak to duzo osób lubi mówić " bo tak jest i już" no ale jak mi sie nie udało to przepraszam, wydaje mi sie ze to ze podłączasz dyk tasma 80 zyłowa, a CD -ROm 40 zyowa ma jakis cel i nie jest przypadkowe,
jak już wspomniałem moj post został napisany na podstawie niedługich doświadczeń
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.