Problem z licencją na iLok

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
Sigma
Kontakt:
Problem z licencją na iLok

Post autor: Sigma » niedziela 09 lis 2014, 00:44

Zakupiłem swój pierwszy produkt w East West i po raz pierwszy musiałem skorzystać z iLoka. Kiedy już doszedł pocztą założyłem konto na iLock.com i zarejestrowałem klucz. Po zainstalowaniu i aktywowaniu produktu z East West chciałem umieścić licencję na kluczu sprzętowym lecz żadna się nie pojawiła na moim profilu w iLok. Później zauważyłęm, że w na koncie w East West nazwę profilu iLock ID mam z dwoma dużymi literami a na profilu iLok tylko małe. Nie wiem czy ma to znaczenie. Szybko zmieniłem na małe litery, ale teraz i tak nie ma to już znaczenia, bo nie mogę drugi raz aktywować tego samego kodu autoryzacji.

Pomóżcie, bo w przyszłym miesiącu planuje zakup lepszego kompa i zależy mi na tym by na nim pracować, a nie na starym. Bez licencji na kluczu mi nie zadziała.

Miks, Aranżacja i Kompozycja muzyki w każdym stylu, przede wszystkim muzyka symfoniczna łączona z elektroniką. (East West Composer Cloud, NI Komplete Ultimate 9 i wiele innych).

Awatar użytkownika
Sigma
Kontakt:

Re: Problem z licencją na iLok

Post autor: Sigma » niedziela 09 lis 2014, 10:17

Zamykam temat.
sprawa rozwiązana.

Miks, Aranżacja i Kompozycja muzyki w każdym stylu, przede wszystkim muzyka symfoniczna łączona z elektroniką. (East West Composer Cloud, NI Komplete Ultimate 9 i wiele innych).

ODPOWIEDZ