ESI Juli@ - nie mogę uruchomić

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
pajkos
ESI Juli@ - nie mogę uruchomić

Post autor: pajkos » wtorek 22 sty 2013, 13:26

Witam, potrzebuje pomocy w zainstalowaniu Esi Juli@, problem polega na tym że po przeinstalowaniu windowsa (XP) już drugi raz (nadmienię tylko że po pierwszej instalacji kolega dodał sterowniki do dźwięku z płyty głównej Realtek-jakiś tam i dźwięku po zainstalowaniu sterów do Juli@ i wyrzuceniu od realtek nie było, w tle obraz jako idący dźwięk  3-5 sek. I zawiecha odtwarzacza) drugim razem już bez wrzucania sterów od Realteka i wrzuceniu tylko do juli@ no i nic dźwięk leci w tle na ekranie oczywiście, a z wyjść zero sygnału. Wcześniej na chodzącym już XP i karcie  z tej płyty było ok , wsadziłem Juli@ i stery i grało bez żadnych ceregieli a teraz ?? Bardzo proszę o podpowiedzi z góry dziękuje i pozdrawiam
[addsig]

Zbynia

Re: ESI Juli@ - nie mogę uruchomić

Post autor: Zbynia » wtorek 22 sty 2013, 21:51

Zainstaluj wszystkie sterowniki - także do realteka - w niczym nie przeszkadzają

a reszta to panel sterowania->dźwięki i wybór karty która ma odtwarzać wszystko co leci przez system

jeśli jakis program ma grać przez odpowiednią kartę to ustaw w programie jesli ma taką możliwość na która kartę ma odtwarzać

banał

a gdyby były problemy to sprawdź połączenia i ustawienia w panelu karty

ODPOWIEDZ