...
Integra w maku to najzwyklejszy realtek - nawet nie brałbym tego pod uwagę
Interfejs jest nieodzowny i jak koledzy wspominali - za tą kasę masz nowy porządny komputer - dla samego logica szkoda kasy...
nie szkoda. jeśli ktoś ceni stabilność pracy (logic) i bezproblemowość systemu (osx).
pomijam hackintosh, bo to przypomina mi niedawno widzianego newsa o tym, jak gość z jakiegoś civica wyklepał sobie nadwozie a'la veyron... o legalności takiego rozwiązania nie wspominam bo licencja jasno precyzuje w jaki sposób można legalnie używać OSX.
ten 2.1 nadal ma sporą wydajność, mniej więcej taką, jak współczesne imaki z core i5. no... mniej więcej ;) - więc zależy, ile na niego wydasz.
trzeba jednak pamiętać o dobrym monitorze i niebagatelnym poborze prądu...
co do interfejsu audio to o wbudowanym bym od razu zapomniał. to jakaś nic nie warta padaka, która ledno nadaje się do oglądania filmów. ale przecież jest firewire a wybór interfejsów z firewire jest imponujący i niekoniecznie rujnują one kieszeń.
jeszcze jakieś 1,5 roku temu miałem takiego maca, zacna maszyna. o ile wiem do dziś stoi w studiu pewnego twórcy znakomitych wtyczek w berlinie ;)