Reflexion Filter

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
wirus228
Reflexion Filter

Post autor: wirus228 » czwartek 17 gru 2009, 17:05

Witajcie! Zastanawiam się nad zakupem tego filtru w celu nagrań w plenerze. Powiedzmy, że chciałbym zniwelować wszelkie elementy akustyczne związane z pogłosem. Zazwyczaj nagrywam lektorów dlatego też chciałbym się dowiedzieć czy faktycznie tego typu rozwiązanie spełni moje oczekiwania. Różne opinie słyszałem na ten temat. Dodatkowo chciałbym się też dowiedzieć jaka jest różnica między tańszą, a droższa wersją tego filtru? Z góry dzięki za info

Zapraszam również na forum portalu realizator.pl na którym umieściłem również tego posta (często tam zaglądam) - http://www.realizator.pl/forum/196-sE-Electronics---Project-Studio-Reflexion-Filter.html

Zapraszam na strony portalu realizator.pl - myślę, że nie będzie to kryptoreklama i że stworzymy również oprócz tego forum drugie ciekawe miejsce w sieci :) Pozdrawiam i z góry dziękuję

Awatar użytkownika
dr_After
Kontakt:

Re: Reflexion Filter

Post autor: dr_After » czwartek 17 gru 2009, 17:31

...
chciałbym się też dowiedzieć jaka jest różnica między tańszą, a droższa wersją tego filtru?

Pierwszy raz słyszę, ze są dwie wersje RF do jednego zastosowania. Na stronie SE jest reflection filter pojedynczy albo zestaw dla instrumentów, nic ponadto. Chyba, że coś pominąłem ;)

Awatar użytkownika
dr_After
Kontakt:

Post autor: dr_After » czwartek 17 gru 2009, 17:37

...
...
chciałbym się też dowiedzieć jaka jest różnica między tańszą, a droższa wersją tego filtru?

O..już widzę - nowinka jakaś ogłoszona w listopadzie, w sprzedaży od grudnia za ok. 111 eur. Myslę, że za wczesnie na szukanie uzytkowników tego cuda.

Awatar użytkownika
matiz
Kontakt:

Post autor: matiz » czwartek 17 gru 2009, 18:42

...
Witajcie! Zastanawiam się nad zakupem tego filtru w celu nagrań w plenerze. Powiedzmy, że chciałbym zniwelować wszelkie elementy akustyczne związane z pogłosem. Zazwyczaj nagrywam lektorów dlatego też chciałbym się dowiedzieć czy faktycznie tego typu rozwiązanie spełni moje oczekiwania.

Poglos w plenerze? Lektor w plenerze?

ODPOWIEDZ