Axiom 25 i Cubase 4
Czy nie wie ktoś przypadkiem jak zmusić Axiom 25 do współpracy z Cubase? W tym dołączonym edytorze nie ma gotowców pod cubase a w instrukcji jest napisane że można zaprogramować ręcznie tyle że trzeba wiedzieć jaki numer ma dana funkcja w programie którego chcemy używać. Niesty nie potrafię tych informacji znaleźć w instrukcjach a chodzi mi głównie o to żeby działały przyciski "play", "stop" itp...
- midishiner
Re: Axiom 25 i Cubase 4
...Czy nie wie ktoś przypadkiem jak zmusić Axiom 25 do współpracy z Cubase? W tym dołączonym edytorze nie ma gotowców pod cubase a w instrukcji jest napisane że można zaprogramować ręcznie tyle że trzeba wiedzieć jaki numer ma dana funkcja w programie którego chcemy używać. Niesty nie potrafię tych informacji znaleźć w instrukcjach a chodzi mi głównie o to żeby działały przyciski "play", "stop" itp......
Temat sprzed dwóch lat, ale podpinam się. Mam Axioma 61 i nie wiem jak w Cubase Studio 5 skojarzyć przyciski transportu z transportem Cubase-a. Proszę o pomoc. Chciałbym również pokrętła skojarzyć z korekcją Cubasa a slidery z tłumikami miksera, czy to możliwe? czy ktoś tak pracuje? pozdr
Lucas May On Tour
5-21.V.2009
5-21.V.2009