Axiom 25 i Cubase 4

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
iceman
Axiom 25 i Cubase 4

Post autor: iceman » niedziela 23 wrz 2007, 21:26

Czy nie wie ktoś przypadkiem jak zmusić Axiom 25 do współpracy z Cubase? W tym dołączonym edytorze nie ma gotowców pod cubase a w instrukcji jest napisane że można zaprogramować ręcznie tyle że trzeba wiedzieć jaki numer ma dana funkcja w programie którego chcemy używać. Niesty nie potrafię tych informacji znaleźć w instrukcjach a chodzi mi głównie o to żeby działały przyciski "play", "stop" itp...

Awatar użytkownika
midishiner

Re: Axiom 25 i Cubase 4

Post autor: midishiner » wtorek 10 lis 2009, 17:38

...Czy nie wie ktoś przypadkiem jak zmusić Axiom 25 do współpracy z Cubase? W tym dołączonym edytorze nie ma gotowców pod cubase a w instrukcji jest napisane że można zaprogramować ręcznie tyle że trzeba wiedzieć jaki numer ma dana funkcja w programie którego chcemy używać. Niesty nie potrafię tych informacji znaleźć w instrukcjach a chodzi mi głównie o to żeby działały przyciski "play", "stop" itp...... 

Temat sprzed dwóch lat, ale podpinam się. Mam Axioma 61 i nie wiem jak w Cubase Studio 5 skojarzyć przyciski transportu z transportem Cubase-a. Proszę o pomoc. Chciałbym również pokrętła skojarzyć z korekcją Cubasa a slidery z tłumikami miksera, czy to możliwe? czy ktoś tak pracuje? pozdr

Lucas May On Tour
5-21.V.2009

ODPOWIEDZ