Witam
Jakies pare miesięcy temu zakupiel m uzywanego Aardvarka Direct Pro 24/96. Interface skprawuje sie dobrze, niestety nie ma sterów na Viste ani 7kę więc przez najblizszy czas, poki go nie wiymienie będe siedzial w XP. Ale nie o tym mowa - chcialem zapyyac czy jakosc przetworników w tej karcie, ocenianej dobrzez przez recenzentow ze świata pro audio, jest wystarczająco wysoka aby móc dopasowywac do nich odsłuchy z sredniej-wysokiej półki? Tzn czy mam sie sadzic na jakies Geneleci 8030, albo na APS IO lub KOX, mając tę kartę? Teraz mam yamahy hs 80 m ale do mojej muzy - elektroniki, hip-hopu srednio brzmieniowo sie nadają. Dodam ze za pare miesiecy przeprowadzam sie z moim sprzetem do piwnicznego studia które bede akustycznie adaptował. Chce wiedziec czy te przetworniki sa na tyle dobre aby mozna bylo wpinac w tor dobre monitory i nie martwic sie ze i tak ich jakość pódzie na marne. Pytam zainspirowany wypowiedzią kolesia z forum STAGEFILED ktory radzil kolesiowi zmiane interfaceu z BCA2000 na jakis lepszy, argumentujac ze z BCA2000 i tak nie uslyszy roznicy majac lepsze monitory. Jest to dla mnie dyskusyjne, dlatego pytam