Logic Pro 8 tutorial DVD 4 pack bundle - czy warto?
Witam . Mam pytanko odnośnie tych filmików.Czy ktoś jest moze ich posiadaczem? Warto je sobie sprawić ( ok 80 funtów)? Zastanawiam się nad kupnem ponieważ 1500 stronnicowa instrukcja od apple troche mnie przeraziła:-) Zaczynam dopiero zabawę i jest to mój pierwszy DAW. Pozdrawiam
Re: Logic Pro 8 tutorial DVD 4 pack bundle - czy warto?
Witam . Mam pytanko odnośnie tych filmików.Czy ktoś jest moze ich posiadaczem? Warto je sobie sprawić ( ok 80 funtów)? Zastanawiam się nad kupnem ponieważ 1500 stronnicowa instrukcja od apple troche mnie przeraziła:-) Zaczynam dopiero zabawę i jest to mój pierwszy DAW. Pozdrawiam
z logic 8 jest instrukcja startowa - wystarczy do opanowania tego programu - duża książka - rozwija instrukcję o bardziej szczegółowe opisy i funkcje, z których nie skorzystasz nie znając programu
z logic 8 jest instrukcja startowa - wystarczy do opanowania tego programu - duża książka - rozwija instrukcję o bardziej szczegółowe opisy i funkcje, z których nie skorzystasz nie znając programu
Re: Logic Pro 8 tutorial DVD 4 pack bundle - czy warto?
...Witam . Mam pytanko odnośnie tych filmików.Czy ktoś jest moze ich posiadaczem? Warto je sobie sprawić ( ok 80 funtów)? Zastanawiam się nad kupnem ponieważ 1500 stronnicowa instrukcja od apple troche mnie przeraziła:-) Zaczynam dopiero zabawę i jest to mój pierwszy DAW. Pozdrawiam...
Witaj, odpuść sobie i kup lepiec coś smacznego :) na youtube jest gość o nicku Sflogicninja - zrobił genialną robotę i ma ok. 50 profesjonalnych tutoriali na zamówienie internautów, jest też bardzo miły - odpowiada nawet na maile :)
pozdrawiam
Włodek