Logic Pro 8 tutorial DVD 4 pack bundle - czy warto?

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
larydeep
Logic Pro 8 tutorial DVD 4 pack bundle - czy warto?

Post autor: larydeep » niedziela 09 sie 2009, 20:24

Witam . Mam pytanko odnośnie tych filmików.Czy ktoś jest moze ich posiadaczem? Warto je sobie sprawić ( ok 80 funtów)? Zastanawiam się nad kupnem ponieważ 1500 stronnicowa instrukcja od apple troche mnie przeraziła:-) Zaczynam dopiero zabawę i jest to mój pierwszy DAW. Pozdrawiam

arturs

Re: Logic Pro 8 tutorial DVD 4 pack bundle - czy warto?

Post autor: arturs » poniedziałek 10 sie 2009, 07:55

Witam . Mam pytanko odnośnie tych filmików.Czy ktoś jest moze ich posiadaczem? Warto je sobie sprawić ( ok 80 funtów)? Zastanawiam się nad kupnem ponieważ 1500 stronnicowa instrukcja od apple troche mnie przeraziła:-) Zaczynam dopiero zabawę i jest to mój pierwszy DAW. Pozdrawiam

z logic 8 jest instrukcja startowa - wystarczy do opanowania tego programu - duża książka - rozwija instrukcję o bardziej szczegółowe opisy i funkcje, z których nie skorzystasz nie znając programu

Awatar użytkownika
ktm

Re: Logic Pro 8 tutorial DVD 4 pack bundle - czy warto?

Post autor: ktm » poniedziałek 10 sie 2009, 09:53

...Witam . Mam pytanko odnośnie tych filmików.Czy ktoś jest moze ich posiadaczem? Warto je sobie sprawić ( ok 80 funtów)? Zastanawiam się nad kupnem ponieważ 1500 stronnicowa instrukcja od apple troche mnie przeraziła:-) Zaczynam dopiero zabawę i jest to mój pierwszy DAW. Pozdrawiam... 

Witaj, odpuść sobie i kup lepiec coś smacznego :) na youtube jest gość o nicku Sflogicninja - zrobił genialną robotę i ma ok. 50 profesjonalnych tutoriali na zamówienie internautów, jest też bardzo miły - odpowiada nawet na maile :)

pozdrawiam

Włodek

ODPOWIEDZ