ok Panowie wszystko to pieknie ale nie wydam ponad 60 zl na tą ksiazke bo to dla mnie duzo.
Chcialbym jednak zauwazyc ze jest grudzien a wiec wielu mikolajow krazy po swiecie i w internecie.
W takim razie czy ktos moze mi sprezentowac pelnego pdfa tej ksiazki ?
Nie Demo A Full Wersje. Bo na helion.pl takie demo wrzucili.
Czekam na Ciebie Mikolaju z forum Estrada i Studio.
Mikser Cubase - instrumenty VSTi na wspólnej grupie
- inlovewiththedj
Po prostu ja....
Re: Mikser Cubase - instrumenty VSTi na wspólnej grupie
inlovewiththedj: Twoj problem to nie nieumiejetnosc obslugi/nieznajomosc oprogramowania, ale brak podstaw. Rzecz, o ktora zapytales, robi sie w ten sam sposob przez podanie sygnalow na bus (wyslanie na grupe) od lat - jak tylko istnieje technika nagraniowa.
Zainwestuj wiec w wiedze na temat rejestracji sygnalow audio, ich komutowania miedzy soba, a reszta wyda sie oczywista, czy to usiadziesz za starym mikserem, nowym cyfrowym mikserem, czy tez bedzie Ci dane siedziec przed ekranem z Merging Pyramix, Protools, Cubase czy jeszcze czyms innym.
Zainwestuj wiec w wiedze na temat rejestracji sygnalow audio, ich komutowania miedzy soba, a reszta wyda sie oczywista, czy to usiadziesz za starym mikserem, nowym cyfrowym mikserem, czy tez bedzie Ci dane siedziec przed ekranem z Merging Pyramix, Protools, Cubase czy jeszcze czyms innym.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!