Oktava MK 319

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
devil
Re: Oktava MK 319

Post autor: devil » niedziela 03 sie 2008, 21:27

Do dziś używam wtyczek:

PSP Vintage Warmer
Izotope Ozone 3
Yamaha Final Master
Yamaha Vocal Rack
T-Racks
Parametric Equalizer 2
Waves Doubler

Wtyczki są świetne ale ja chyba jestem za głupi skoro mając ich taki arsenał nie potrafie uzyskać takiego brzmienia jakbym chciał.

proponuje zainwestowac chociazby polowe pieniedzy ktore wydales na te zawodowe wtyczki np w lepszy preamp, i przede wszystkim w lekcje spiewu/dykcji?, a moze jakies kursy realizacji, chociazby te sygnowane przez PSRD.

a w calej cenie tych wtyczek, bylbys juz po kursach, po lekcjach dykcji, i pewnie jakis lepszy preamp tez by sie zmiescil :D

pozdrawiam
[addsig]
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Post autor: Tasiorowski » niedziela 03 sie 2008, 21:47

proponuje zainwestowac chociazby polowe pieniedzy ktore wydales na te zawodowe wtyczki np w lepszy preamp, i przede wszystkim w lekcje spiewu/dykcji?, a moze jakies kursy realizacji, chociazby te sygnowane przez PSRD.

a w calej cenie tych wtyczek, bylbys juz po kursach, po lekcjach dykcji, i pewnie jakis lepszy preamp tez by sie zmiescil :D

pozdrawiam
...
To było bardzo sarkastyczne i brzydkie kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień....
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141

Awatar użytkownika
ktm

Post autor: ktm » środa 26 lis 2008, 17:02

z tego właśnie powodu oddałem swoją oktawę

ODPOWIEDZ