Reason tak jakby wogóle nie ustawia mi się jako rewire jak go włączam (wcześniej włączając cubase) - działają jak dwa niezależne programy.....
Cubase LE 4 + Reason 4
Re: Cubase LE 4 + Reason 4
To masz cos schrzanione z rewire wydaje mi sie. Syf w systemie czy cos...
Zainstaluj jeszcze raz Cubase a potem Reason. Wydaje mi sie ze kiedys mialem podobna sytuacje ale bylo to dawno temu i juz nie pamietam dokladnie.
No i chyba bylo to tak ze najpierw zainstalowalem Reasona i to byl powod dlaczego Cubase nie widzial go.
Glowy nie dam za to, ale pewne jest ze przy normalnej instalacji wszystko chodzi bardzo dobrze.
Stawiam na jakis blad z plikiem rewire.
Zainstaluj jeszcze raz Cubase a potem Reason. Wydaje mi sie ze kiedys mialem podobna sytuacje ale bylo to dawno temu i juz nie pamietam dokladnie.
No i chyba bylo to tak ze najpierw zainstalowalem Reasona i to byl powod dlaczego Cubase nie widzial go.
Glowy nie dam za to, ale pewne jest ze przy normalnej instalacji wszystko chodzi bardzo dobrze.
Stawiam na jakis blad z plikiem rewire.
ok dzięki w takim razie przeinstaluję to bo ja w sumie też najpierw miałem Reasona a Cubase dostałem niedawno przy zakupie Interfejsu więc mam nadzieje że to ten problem:) Dzięki!
...ok mam nadzieje że to ten problem:) Dzięki!...
Menu >Devices >Device Setup... >VST Audiobay (VST) > Release ASIO Driver in Background
Menu >Devices >Device Setup... >VST Audiobay (VST) > Release ASIO Driver in Background
Hej...opcja z przeinstalowanie programów nie pomogła. Spróbuję opcja AngrzejaG - jeśli ta nie pomoże to chyba zostaje tylko format dysku.....no chyba że ktoś jeszcze wie coś na ten temat......
ja miałem najpierw zainstalowanego reasona potem cubase... i działa bez zarzutu... więc ta kolejnośc ni ema znaczenia... na pewno ma kolejnośc włączania ale u Ciebie też to nie pomaga... może w reason 4 coś jest inaczej, bo ja mam w sumie 3...
www.psychologium.net