EiS wersja elektroniczna
Hejas - jak można poczytac estradę w wersji elektroniczej? kurde jeszcze nie dostałem normalnej a chce poczytać - możecie podesłac jakiś link?
Re: EiS wersja elektroniczna
...Hejas - jak można poczytac estradę w wersji elektroniczej?...
www.netpress.pl/index.php?pid=101&magazine_group_id=247
[addsig]
www.netpress.pl/index.php?pid=101&magazine_group_id=247
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Tutaj masz e-prenumeraty: http://www.avt.pl/wybor_e-prenumeraty.php
I dla prenumeratorów wersji papierowej, prenumerata elektroniczna EiS jest darmowa.
Pozdrawiam.
I dla prenumeratorów wersji papierowej, prenumerata elektroniczna EiS jest darmowa.
Pozdrawiam.
...Tutaj masz e-prenumeraty: http://www.avt.pl/wybor_e-prenumeraty.php
I dla prenumeratorów wersji papierowej, prenumerata elektroniczna EiS jest darmowa...
Pewnie warto wiedzieć, iż każdy legalny użytkownik (filantrop?) może przesłać linka do swego znajomego, z którego tamten może pobrać takie el-wydanie za free. Oczywiście musi mieć wcześniej zainstalowany czytnik Zinio. Z tym, że obdarowany już tego zrobić nie może.
Przy tym liczba "obdarowań" jest skończona, kontrolowana i dynamicznie rozdzielana dla całej puli użytkowników.
[addsig]
I dla prenumeratorów wersji papierowej, prenumerata elektroniczna EiS jest darmowa...
Pewnie warto wiedzieć, iż każdy legalny użytkownik (filantrop?) może przesłać linka do swego znajomego, z którego tamten może pobrać takie el-wydanie za free. Oczywiście musi mieć wcześniej zainstalowany czytnik Zinio. Z tym, że obdarowany już tego zrobić nie może.
Przy tym liczba "obdarowań" jest skończona, kontrolowana i dynamicznie rozdzielana dla całej puli użytkowników.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
- heathenichaer
a ja mam pytanko bardziej do redakcji, może przeoczyłem jakąś informację ale nie można już ściągać artykułów z aktualnego wydania EiS z tej strony??
Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty - Émile Zola
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3