Jaki di-box zastosować do nagrania gitary (pasywny czy musi byc aktywny) żeby było dobrze ja potem obrobic w Amplitube albo Guitar Rig? Posiadam mikser Yamaha 102c i kartę Esi Juli@...
Jaki di-box do nagrywania gitary?
Re: Jaki di-box do nagrywania gitary?
A masz moze jakis efekt w formie kostki, typu Boss? W takim sprzecie nie wystepuje True Bypass, sygnal na wylaczonym efekcie idzie poprzez tzw. wtornik emiterowy, ktory spelni role doskonalego dopasowania impedancji i poziomu, zastepujac di-box.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: Jaki di-box do nagrywania gitary?
...A masz moze jakis efekt w formie kostki, typu Boss? W takim sprzecie nie wystepuje True Bypass, sygnal na wylaczonym efekcie idzie poprzez tzw. wtornik emiterowy, ktory spelni role doskonalego dopasowania impedancji i poziomu, zastepujac di-box....
Nie mam takiego efektu - mam Tonelaba SE ale zazwyczaj znajduje się on ode mnie jakies 70km :) Jezdze tylko z gitarą i chciałby móc nagrywac jakies swoje nałe projekty w domu przy pomocy VST więc chcę kupic Di-boxa. Tylko jakiego właśnie :)
Nie mam takiego efektu - mam Tonelaba SE ale zazwyczaj znajduje się on ode mnie jakies 70km :) Jezdze tylko z gitarą i chciałby móc nagrywac jakies swoje nałe projekty w domu przy pomocy VST więc chcę kupic Di-boxa. Tylko jakiego właśnie :)