CME UF 70 i Cubase3 - problem

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
Balsenior
CME UF 70 i Cubase3 - problem

Post autor: Balsenior » czwartek 17 sty 2008, 18:13

Czy ktoś z was kupił CME UF 70 (lub podobną)?
Czy mieliście do tej klawiatury dołączone jakieś CD ze sterownikami? Panel tego sterownika ma kilka wygodnych funkcji jak Start Stop .... ale nie umiem tego uruchomić (nie wspominam już o tych wszystkich suwakach). W instrukcji też nie ma info jak to odpalić w Cubase.

Szukałem trochę w archiwum, ale ciężko znaleźć coś, co dokładnie by mi pomogło. Ktoś wspominał o VST Devices, z Add/Remove ale dalszych opcji nie mam.

Proszę o pomoc. Chciałbym trochę ograniczyć klikanie myszą.
Może kiedy indziej

Awatar użytkownika
flove

Re: CME UF 70 i Cubase3 - problem

Post autor: flove » czwartek 17 sty 2008, 21:41

...Czy ktoś z was kupił CME UF 70 (lub podobną)?
Czy mieliście do tej klawiatury dołączone jakieś CD ze sterownikami? Panel tego sterownika ma kilka wygodnych funkcji jak Start Stop .... ale nie umiem tego uruchomić (nie wspominam już o tych wszystkich suwakach). W instrukcji też nie ma info jak to odpalić w Cubase.

Szukałem trochę w archiwum, ale ciężko znaleźć coś, co dokładnie by mi pomogło. Ktoś wspominał o VST Devices, z Add/Remove ale dalszych opcji nie mam.

Proszę o pomoc. Chciałbym trochę ograniczyć klikanie myszą.
...

żeby korzystać z seq remote musisz najpierw w cubasie odpalić Mackie Control z tego co pamiętam ... i wierz mi jest na tent temat wszystko w instrukcji :)

ODPOWIEDZ