...Przy takiej kasie zdecydowanie aktywne BEHRINGER B212A
opis
W riffie kipisz już za 730,- zasztukę grają bardzo dobrze, w tej klasie cenowei niczego lepszego nie znajdziesz.
Pozdrawiam...
taka cena mi pasuje i to bardzo ale ... No właśnie jest te ale, że tam gdzie szukałem jedna kolumna kosztuje nie 730 tylko cena waha się miedzy 899 a 984 zł :(
Wybór taniego sprzętu
-
Re: Wybór taniego sprzętu
......Przy takiej kasie zdecydowanie aktywne BEHRINGER B212A
opis
W riffie kipisz już za 730,- zasztukę grają bardzo dobrze, w tej klasie cenowei niczego lepszego nie znajdziesz.
Pozdrawiam...
taka cena mi pasuje i to bardzo ale ... No właśnie jest te ale, że tam gdzie szukałem jedna kolumna kosztuje nie 730 tylko cena waha się miedzy 899 a 984 zł :( ...
W Warszawie na Nowym świecie mieli 760,- w Łodzi na Piotrkowskiej 724,99,- ale to było w lipcu nie wiem jak teraz.
opis
Pozdrawiam...
taka cena mi pasuje i to bardzo ale ... No właśnie jest te ale, że tam gdzie szukałem jedna kolumna kosztuje nie 730 tylko cena waha się miedzy 899 a 984 zł :( ...
W Warszawie na Nowym świecie mieli 760,- w Łodzi na Piotrkowskiej 724,99,- ale to było w lipcu nie wiem jak teraz.
Chciałbym aby te kolumny grały mi bardziej na dyskotekach. Jak w nich brzmi bas? Jest w miarę mocny??
pozdrawiam

pozdrawiam
ja mam behringery B215 A ...troszke większe niż 212A bo z 15 " głosnikiem (troche niższa częstotliwość rezonansowa ) moc ta sama co w 212A
ja dałem 1100,zł za sztukę w riffie
na nagłośnienie wokalu jak najbardziej w tej cenie rewelka(do tego kupiłem)
na muze gorzej...jak pokręcisz low Eq to troche basu wyciągniesz ale jeżeli chcesz dyskoteki nagłaśniać polecam kupno jakiegoś aktywnego subwoofera
ja dałem 1100,zł za sztukę w riffie
na nagłośnienie wokalu jak najbardziej w tej cenie rewelka(do tego kupiłem)
na muze gorzej...jak pokręcisz low Eq to troche basu wyciągniesz ale jeżeli chcesz dyskoteki nagłaśniać polecam kupno jakiegoś aktywnego subwoofera
Popatrz na ofertę LDM-a.
Mają fajne, aktywne suby i górki tam znajdziesz.
Ja wolałbym wziąć, na raty 2x12", z driverem i suba, niż Omnitronic-ki.
Mają fajne, aktywne suby i górki tam znajdziesz.
Ja wolałbym wziąć, na raty 2x12", z driverem i suba, niż Omnitronic-ki.