Wybór taniego sprzętu
Witam. Mam dosyc spory problem gdyż lubię grac na imprezach w mniejszych pomieszczeniach (jakieś większe domówki, małe wesela) i dostałem troszkę funduszy na "rozbudowanie" sprzętu. Jak na razie grałem na małych kolumnach domowych tonsila. Zakupiłem sobie nowy mixer Behringer DJX700 i nie wiem czy zakupic za resztę pieniążków (ok. 1500zł) jakąś paczkę nałaśniającą czy playera. Z kolumn byłem zainteresowany OMNITRONIC TX-1220 i do tego końcówką tej samej firmy P-1000 ale nie wiem czy się opłaca brac takie kolumny... z playerów zainteresował mnie Stage Line CD-282DJ lub używany Numark CDN 88.
Proszę o poradę na forum lub na GG 1976668
z góry wielkie dzięki
Proszę o poradę na forum lub na GG 1976668
z góry wielkie dzięki
Re: Wybór taniego sprzętu
OMNITRONIC - be.
Weż lepiej na raty sprzęt, który Ci trochę posłuży. Nie strzel bomby bo będziesz musiał szukać "leszcza", przy odsprzedaży. Chyba, że Ciebie na to stać.
Weż lepiej na raty sprzęt, który Ci trochę posłuży. Nie strzel bomby bo będziesz musiał szukać "leszcza", przy odsprzedaży. Chyba, że Ciebie na to stać.

...OMNITRONIC - be.
...
jak nie omnitronic to co??

jak nie omnitronic to co??
Jedne z najtańszych: końcówki:( t.amp, Fidek), kolumny ( Behringer, Phonic, Samson). To tylko kilka, które mi przyszły do głowy. Choć są one z, tzw. niższej półki, to już reprezentują jakiś poziom w całym estradowym zamieszaniu. Przewertuj Allegro, w Estradowcu.pl, też coś znajdziesz.

a jak sprawują się te kolumny z ABSu czy czegoś takiego?? bo z behringera tylko na takie mnie stac.
...a jak sprawują się te kolumny z ABSu czy czegoś takiego?? bo z behringera tylko na takie mnie stac....
Koledzy, na forum, podpowiadali już, że plastki BERHINGER-a, te z tych budżetowych, brzmią świetnie, jak na swoją klasę. Piętro wyżej to MACKIE.
Koledzy, na forum, podpowiadali już, że plastki BERHINGER-a, te z tych budżetowych, brzmią świetnie, jak na swoją klasę. Piętro wyżej to MACKIE.
-
Przy takiej kasie zdecydowanie aktywne BEHRINGER B212A
opis
W riffie kipisz już za 730,- zasztukę grają bardzo dobrze, w tej klasie cenowei niczego lepszego nie znajdziesz.
Pozdrawiam
opis
W riffie kipisz już za 730,- zasztukę grają bardzo dobrze, w tej klasie cenowei niczego lepszego nie znajdziesz.
Pozdrawiam
na riffie nie ma tej kolumny co podałes
-
...na riffie nie ma tej kolumny co podałes ...
Na stronach www nie mają , ale pogadaj w sklepie(przynajmniej w W-wie i Łodzi były dostępne)
Na stronach www nie mają , ale pogadaj w sklepie(przynajmniej w W-wie i Łodzi były dostępne)
mam jeszcze pytanko. Jeżeli wezmę juz te kolumny aktwne to podłączam je normalnie pod mixer czy jak ?