Znaczniki początków utworów na pliku z koncertem
- przedwczoraj
Czy w Cubase jest możliwość wyeksportowania w całości pliku audio z zapisem koncertu tak, by po nagraniu płyty audio można było przeskakiwać w odtwarzaczu CD na początki kolejnych utworów?
Re: Znaczniki początków utworów na pliku z koncertem
...Czy w Cubase jest możliwość wyeksportowania w całości pliku audio z zapisem koncertu tak, by po nagraniu płyty audio można było przeskakiwać w odtwarzaczu CD na początki kolejnych utworów?...
O ile dobrze wiem Cubase nie obsługuje flag (przynajmniej w wersji 2) Wyeksportuj cały plik koncertu, zapisz sobie na kartce miejsca markerów i stwórz flagi ręcznie w programie do masteringu bądź w nero - wbudowanym prostym edytorem.
Ja tylko raz miałem okazje coś takiego robić - poradziłem sobie właśnie w ten sposób.
O ile dobrze wiem Cubase nie obsługuje flag (przynajmniej w wersji 2) Wyeksportuj cały plik koncertu, zapisz sobie na kartce miejsca markerów i stwórz flagi ręcznie w programie do masteringu bądź w nero - wbudowanym prostym edytorem.
Ja tylko raz miałem okazje coś takiego robić - poradziłem sobie właśnie w ten sposób.