Dobry dźwięk w techno, house, trance...
a wiesz co, może to znak że powinieneś już dać sobie spokój?

Re: Dobry dźwięk w techno, house, trance...
...a wiesz co, może to znak że powinieneś już dać sobie spokój?
...
bardzo na temat dzieki za pomoc !
no wiem mieszkam tylko w polsce a u nas mentalnosc wiadomo jaka
wyszyscy uwazaja sie za najlepszych, a jak ktos zada pytania to znaczy ze na niczym sie ne zna dzieki

bardzo na temat dzieki za pomoc !
no wiem mieszkam tylko w polsce a u nas mentalnosc wiadomo jaka
wyszyscy uwazaja sie za najlepszych, a jak ktos zada pytania to znaczy ze na niczym sie ne zna dzieki
Moje hobby - muzyka.
:)
Jak jesteś z Wawy to możemy spotkać się i razem popróbować, co prawda tworzę wokalną muzykę taneczną ale napewno brzmieniowo bliższe to jest do techno niż pop czy rock. Mam już pewne doświadczenie w uzyskiwaniu pełnego, kopiącego brzmienia
reszta polskich realizatorów też, niestety w żadnej polskie produkcji nie slychac tego czegos !
zreszta polskie studia sa nastawoine tylko na pop i rock .... :( nic nie wiedza o techno jak miksowac, masteringowac, a to przykre
ps:ozon jest mily, ale to nie to
...
nie sądzę że powyższe wypowiedzi można nazwać pytaniami.
są to stwierdzenia. do tego stwierdzenia malkontenta i człowieka próżnego.
więc w swoim poprzednim poście sam sobie zaprzeczasz.
a jeżeli w Polsce się nie podoba to po co tu siedzieć? w Norwegii nadal potrzebują pracowników na platformach wiertniczych.
pozdrawiam
zreszta polskie studia sa nastawoine tylko na pop i rock .... :( nic nie wiedza o techno jak miksowac, masteringowac, a to przykre
...
a jeżeli w Polsce się nie podoba to po co tu siedzieć? w Norwegii nadal potrzebują pracowników na platformach wiertniczych.
pozdrawiam

...reszta polskich realizatorów też, niestety w żadnej polskie produkcji nie slychac tego czegos !
...
pozdrawiam
...
nie uwazasz ze twoje klikanie w klawiataure na ten temat nie ma najmniejszego sensu
jak na czyms sie nie znam to poprosu nie zabieram glosu innym
masz jakies kompleksy na tle muzycznym?
nie masz kolegow czy o co Ci chodzi ?
pozdrawiam
...
pozdrawiam

nie uwazasz ze twoje klikanie w klawiataure na ten temat nie ma najmniejszego sensu
jak na czyms sie nie znam to poprosu nie zabieram glosu innym
masz jakies kompleksy na tle muzycznym?
nie masz kolegow czy o co Ci chodzi ?
pozdrawiam
Moje hobby - muzyka.
panie magiczny a jaki pan masz odsluch i karte muz ?
wiek 24 lata, wyzsze studia, w branzy od 5 lat ; moja pasja to muzyka i wszystko co z nia zwiazane ! programy : AbletonLive, Cubase.Sprzet : DualCore2, 4gb ram, 500 gb hdd, RME9632 ; Access Virus TI (comming soon) ;-)
...panie magiczny a jaki pan masz odsluch i karte muz ? ...
witaj
mam karte delta 1010 i nEar05.
witaj
mam karte delta 1010 i nEar05.
Moje hobby - muzyka.
ja troche rozumiem trudnosc uzyskania kopiacego brzeminia nagrania akustycznego - ale przyznam szczerze ze w przypadku trance nie mam pojecia dlaczego Ci nie wychodzi.
Zreszta z tego co widzialem tworcy muzyki elektronicznej chetnie dziela sie swoim doswiadczeniem - w necie
Zreszta z tego co widzialem tworcy muzyki elektronicznej chetnie dziela sie swoim doswiadczeniem - w necie
- Aleksander_Montana
Magiczny a może podaj linka do jakiejś twojej produkcji... wtedy łatwiej będzie nam ci pomóc...pewnie masz ten sam problem co ja... robie numer wszystkim co wyśle się podoba ale mnie to nie satysfakcjonuje. Owszem jest dobre ale nie ma tego czegoś co zagraniczni producenci. tj Armin Van Buuren czy John O'Callaghan...podaj linka i sie zobaczy...ja na razie jestem w fazie robienia projektu...jak skończę chętnie się podzielę efektami pracy...
- OYCIECPIOTR
mam karte delta 1010 i nEar05....
Ja bym wywalił te nEary i zainwestował np. w ADAMY P11 i adaptację akustyczną pokoju.
Ja bym wywalił te nEary i zainwestował np. w ADAMY P11 i adaptację akustyczną pokoju.
[URL=http://chomikuj.pl/MISIORPLIKI/SAMPLE+24bity]darmowe sample analogów[/URL]