Mam 0404 od opnad roku i zadnych problemów.
Dziwi mnie panujace generalnie poinia.
Myślę że najwiskszy problem jest nie z karta ,ale z wiedza jej potencjalnych posiadaczy i wielkiej niechęci do słowa pisanego (instrukcja obsługi)To tyle.
E-MU 0404 i cała rodzina kart to bardzo udane pridukty.
Emu 0404 - brudny dźwięk
Muzyka + saksofon = wielka pasja
Re: Emu 0404 - brudny dźwięk
Mam w domu kartę EMU – wykorzystywaną non stop – żadnych problemów – a mam ją ponad 1,5 roku. Nigdy nic mi się nie zwiesiło, nigdy nie było problemów z wejściami, czy wyjściami. Owszem karta ma pewne mankamenty – jak brak wyjścia słuchawkowego (chodzi o 0404), czy te cieniutkie kabelki z niej wystające – no ale wystarczy kupić mikser i tyle – była już masa postów na ten temat.
Karta wymaga jednak chwilki by się z nią zapoznać – no, ale instrukcja jest przejrzysta, więc nie jest to wielkim problemem.
Ja również - jak moi przedmówcy – polecałbym sprawdzenie kabli przede wszystkim i czy dobrze jest wszytko jest poustawianew PatchMixie.
Karta wymaga jednak chwilki by się z nią zapoznać – no, ale instrukcja jest przejrzysta, więc nie jest to wielkim problemem.
Ja również - jak moi przedmówcy – polecałbym sprawdzenie kabli przede wszystkim i czy dobrze jest wszytko jest poustawianew PatchMixie.
...Mam w domu kartę EMU – wykorzystywaną non stop – żadnych problemów – a mam ją ponad 1,5 roku. Nigdy nic mi się nie zwiesiło, nigdy nie było problemów z wejściami, czy wyjściami. Owszem karta ma pewne mankamenty – jak brak wyjścia słuchawkowego (chodzi o 0404), czy te cieniutkie kabelki z niej wystające – no ale wystarczy kupić mikser i tyle – była już masa postów na ten temat.
Ja również - jak moi przedmówcy – polecałbym sprawdzenie kabli przede wszystkim i czy dobrze jest wszytko jest poustawianew PatchMixie....
No właśnie ,ale o wiele łatwiej jest napisać że .... ,czy .... jesd do ..d
Bo sie po prostu nie chce troche poczytac.
W końcu jak sie ma SX 4 i SB to jest się specem od nagran !
To nie jest karta multimedialna-nieststy nie wszyscy zdaja sobie z tego faktu sprawe.
Pozdrawim wszystkich szczęśliwych posiadaczy E-MU 0404 i pokrewnych.
Ja również - jak moi przedmówcy – polecałbym sprawdzenie kabli przede wszystkim i czy dobrze jest wszytko jest poustawianew PatchMixie....
To nie jest karta multimedialna-nieststy nie wszyscy zdaja sobie z tego faktu sprawe.
Pozdrawim wszystkich szczęśliwych posiadaczy E-MU 0404 i pokrewnych.
Muzyka + saksofon = wielka pasja
......Mam w domu kartę EMU – wykorzystywaną non stop – żadnych problemów – a mam ją ponad 1,5 roku. Nigdy nic mi się nie zwiesiło, nigdy nie było problemów z wejściami, czy wyjściami. Owszem karta ma pewne mankamenty – jak brak wyjścia słuchawkowego (chodzi o 0404), czy te cieniutkie kabelki z niej wystające – no ale wystarczy kupić mikser i tyle – była już masa postów na ten temat.
Pozdrawim wszystkich szczęśliwych posiadaczy E-MU 0404 i pokrewnych....
Ja tez mam Emu 0404 + SB Live!( sterowniki KX) podlaczone razem w tym samym komputerze i dziala bez problemu.
Natomiast prawda jest, ze trzeba sie na poczatku paglowkowac z PatchMix. POtem juz jest latwiej ....
Pozdrawim wszystkich szczęśliwych posiadaczy E-MU 0404 i pokrewnych....
Ja tez mam Emu 0404 + SB Live!( sterowniki KX) podlaczone razem w tym samym komputerze i dziala bez problemu.
Natomiast prawda jest, ze trzeba sie na poczatku paglowkowac z PatchMix. POtem juz jest latwiej ....