Witam
Nie posiadam profesjonalnego sprzętu (na razie) oraz pieniędzy na niego więc tak: mam tani mikrofon dynamiczny thomsona, efekt jest taki, że jak się lekko dotknie przewodu, przesunie palce trzymając go to słychać straszne dudnienie w kolumnach.
Czy da się go wewnątrz jakoś wygłuszyć, czy obciążenie czymś pomoże? - jest leciutki w porównaniu z innymi micami, obudowa plastikowa
Mam 16 lat i dopiero zaczynam zabawę ze sprzętem więc proszę o pomoc, niebawem kupie nowy mikrofon, a ten ma być jako drugi
Pozdrawiam
Tani mikrofon
Re: Tani mikrofon
hmmm ja bym polecał nawet Behringera xm 1800s:) za trzy zaplacisz 130zł tylko jest jeszcze jedno ale:) czy podłączasz to do komputera bezposrednio czy przez mikser?
Ale autorowi tematu chodzi chyba o zastosowanie live..
...Ale autorowi tematu chodzi chyba o zastosowanie live.....
Tak, chodzi mi o zastosowanie na małych imprezkach, podłączam oczywiście pod mikser, dziękuje za propozycje odnośnie kupna, chciałbym jeszcze zrobić coś z tym starym, na razie muszę go używać
Tak, chodzi mi o zastosowanie na małych imprezkach, podłączam oczywiście pod mikser, dziękuje za propozycje odnośnie kupna, chciałbym jeszcze zrobić coś z tym starym, na razie muszę go używać
A moze shure c-606 (z literka moge sie mylic). Nie jest to rewelacja ale na allegro jakis czas temu widzialem go za 80zl.