Czy tylko w Warszawie nie ma nowego numeru EiS?
Ile można czekać na nowy numer ! Zwykle wychodził 3 lub 4 a teraz ? mam 15 i w sklepach stare numery !
Re: Czy tylko w Warszawie nie ma nowego numeru EiS?
...Ile można czekać na nowy numer ! Zwykle wychodził 3 lub 4 a teraz ? mam 15 i w sklepach stare numery ! ...
w 3miescie do dzisiaj ani sladu.
w 3miescie do dzisiaj ani sladu.
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
W prenumeracie w Warszawie też jeszcze nie ma.
SKANDAL!
SKANDAL!
...W prenumeracie w Warszawie też jeszcze nie ma.
SKANDAL!...
Ja wiem, co oni kombinują. Przesuwają datę ukazania się kazdego numeru o pare dni. W ciagu roku, przesunie się to o miesiąc i mają za free jeden numer
SKANDAL!...
Ja wiem, co oni kombinują. Przesuwają datę ukazania się kazdego numeru o pare dni. W ciagu roku, przesunie się to o miesiąc i mają za free jeden numer

...Ile można czekać na nowy numer ! Zwykle wychodził 3 lub 4 a teraz ? mam 15 i w sklepach stare numery ! ...
Jak niema., ja mam od piatku !!! a widziałem w Empiku , nawet w małym sklepie w Geancie na Ursynowie
Jak niema., ja mam od piatku !!! a widziałem w Empiku , nawet w małym sklepie w Geancie na Ursynowie
no co wy....kupiłem wczoraj.
-
- Kontakt:
w Katowicach niema wczoraj bylem i nic.... czekam ...
http://www.myspace.com/audiophone
Niestety Ja również jeszcze nie otrzymałem numeru z prenumeraty. Trochę zaczyna mnie smucić to, że z numeru na numer coraz bardziej przesuwa się termin wydania EiS
. Może Naczelny powiedziałby coś na ten temat?

Heh.... no mnie też to wkurza. Do mnie zawsze przychodzi prenumerata w połowie miesiąca.Przez te opóźnienia ostatnio przeszła mi koło nosa fajna impreza w Gdyni, na którą chętnie bym poszedł, ale momencie kiedy o tym przeczytałem w EiS to juz po ptokach było....niefajnie
Ja też prenumeruję, jest 15.01.2007 a ja nie dostałem jeszcze najświeższego numeru,dzwoniłem do nich w zeszłym tygodniu (pan był bardzo czymś zajęty,prawdopodobnie coś żarł !!! )i mówił że są jakieś opóźnienia (może jeszcze trzymają ich % z sylwestra) . Generalnie prenumerata EiS leży i kwiczy !!! SKANDAL !!!!!!!

ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl