Czym i jak zapisać pliki do sf2 ?
Czym i jak zapisać pliki do sf2 ? Ktoś może zna jakiś darmowy wirtualny sampler bądź moduł perkusyjny?

Re: Czym i jak zapisać pliki do sf2 ?
...Czym i jak zapisać pliki do sf2 ? Ktoś może zna jakiś darmowy wirtualny sampler bądź moduł perkusyjny?
...
Vienna Sound Font studio creative'a
poszukaj gdzies w necie - powinno sie znalezc...
jedyny wymóg (troche głupi) musisz miec zainstalowanego SB w kompie najlepiej lajfa... i mnie dzialalo bez problemu choc lajf byl uzywany tylko jako druga karta dzwiekowa (był fizycznie ale nieuzywany)

jedyny wymóg (troche głupi) musisz miec zainstalowanego SB w kompie najlepiej lajfa... i mnie dzialalo bez problemu choc lajf byl uzywany tylko jako druga karta dzwiekowa (był fizycznie ale nieuzywany)
......Czym i jak zapisać pliki do sf2 ? Ktoś może zna jakiś darmowy wirtualny sampler bądź moduł perkusyjny?
...
jedyny wymóg (troche głupi) musisz miec zainstalowanego SB w kompie najlepiej lajfa... i mnie dzialalo bez problemu choc lajf byl uzywany tylko jako druga karta dzwiekowa (był fizycznie ale nieuzywany)...
Niekoniecznie ..
Proponuje zajrzec pod http://www.synthfont.com/
"Viena as free tool for creating and editing SoundFonts. It is much modeled after the well-known Vienna from Creative, but Viena does not require you to have a Creative audio card installed."

jedyny wymóg (troche głupi) musisz miec zainstalowanego SB w kompie najlepiej lajfa... i mnie dzialalo bez problemu choc lajf byl uzywany tylko jako druga karta dzwiekowa (był fizycznie ale nieuzywany)...
Niekoniecznie ..
Proponuje zajrzec pod http://www.synthfont.com/
"Viena as free tool for creating and editing SoundFonts. It is much modeled after the well-known Vienna from Creative, but Viena does not require you to have a Creative audio card installed."
......Czym i jak zapisać pliki do sf2 ? Ktoś może zna jakiś darmowy wirtualny sampler bądź moduł perkusyjny?
...
Idąc dalej - moje 3 grosze:
Extreme Sample Converter
Tanie, przyszłościowe rozwiązanie!
[addsig]

Idąc dalej - moje 3 grosze:
Extreme Sample Converter
Tanie, przyszłościowe rozwiązanie!
[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>
google : create editing sf2
pol minuty i masz kilka programow - wystarczy ruszyc glowa
pol minuty i masz kilka programow - wystarczy ruszyc glowa