Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
-
matiz
-
Kontakt:
Re: Nagrywanie w domu - kilka pytań
...Ale masz jakies wsparcie?

...
w sensie?...
Dokonywanie jakichkoliwek modyfikacji w programie jest zabronione. A korzystanie z takiego zmodyfikowanego programu? Mysle, ze tez, bez wzgledu na to, co mamy na polce... ale nie wiem, wiec sie dopytuje.
-
mytnik
autor: mytnik » piątek 24 lis 2006, 14:52
Dokonywanie jakichkoliwek modyfikacji w programie jest zabronione. A korzystanie z takiego zmodyfikowanego programu? Mysle, ze tez, bez wzgledu na to, co mamy na polce... ale nie wiem, wiec sie dopytuje....
Jak by mi się oryginał wieszał i jedynym lekarstwem była by wersja z netu,to myśle że służby specjalne by się nie czepiały (pod warunkiem że to taka sama wersja). Nawet bym sie nie zastanawiał czy mi wolno używać takiego softu czy nie.
pozdrowienia
drummer
-
Ajgor
-
Kontakt:
Abletona Liva w wersji Line6 (orygionala) uzywam od kilku tygodni. Czasem caly dzien go nie odpalam, a czasem mecze go bardzo intensywnie. Jeszcze ani razu nie mialem problemow z jego stabilnoscia. I za totalna bzdure uwazam, ze jak oryginal sie wiesza, to pirat bedzie chodzil lepiel. W90% przypadkow jest dokladnie odwrotnie. Piraci lamiac zabezpieczenia na pewno nie usuwaja blednych procedur, a raczej psuja te dobre.
-
mytnik
autor: mytnik » piątek 24 lis 2006, 23:14
Jak tylko kol. Pewu założył wątek z Reaperem, zacząłęm pobierać ten program prawie co kolejną wersję :) (tak na wszelki wypadek jakby autor coś zepsuł i w poprzedniej miałoby być lepiej). Dopiero teraz zainstalowałem. Poświęciłem programowi ok. 30 min. i stwierdzam że tam jest wszystko do stworzenia pełnowartościowej sesji! Program na dodatek jest 'szybki' i intuicyjny. Naprawdę warto się nim zainteresować.
Pozdrawiam
drummer