Nagrywanie w domu - kilka pytań

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
matiz
Kontakt:
Re: Nagrywanie w domu - kilka pytań

Post autor: matiz » piątek 24 lis 2006, 14:19

...Ale masz jakies wsparcie? ...
w sensie?...
Dokonywanie jakichkoliwek modyfikacji w programie jest zabronione. A korzystanie z takiego zmodyfikowanego programu? Mysle, ze tez, bez wzgledu na to, co mamy na polce... ale nie wiem, wiec sie dopytuje.

Awatar użytkownika
mytnik

Post autor: mytnik » piątek 24 lis 2006, 14:52

Dokonywanie jakichkoliwek modyfikacji w programie jest zabronione. A korzystanie z takiego zmodyfikowanego programu? Mysle, ze tez, bez wzgledu na to, co mamy na polce... ale nie wiem, wiec sie dopytuje....
Jak by mi się oryginał wieszał i jedynym lekarstwem była by wersja z netu,to myśle że służby specjalne by się nie czepiały (pod warunkiem że to taka sama wersja). Nawet bym sie nie zastanawiał czy mi wolno używać takiego softu czy nie.

pozdrowienia
drummer

Awatar użytkownika
Ajgor
Kontakt:

Post autor: Ajgor » piątek 24 lis 2006, 16:51

Abletona Liva w wersji Line6 (orygionala) uzywam od kilku tygodni. Czasem caly dzien go nie odpalam, a czasem mecze go bardzo intensywnie. Jeszcze ani razu nie mialem problemow z jego stabilnoscia. I za totalna bzdure uwazam, ze jak oryginal sie wiesza, to pirat bedzie chodzil lepiel. W90% przypadkow jest dokladnie odwrotnie. Piraci lamiac zabezpieczenia na pewno nie usuwaja blednych procedur, a raczej psuja te dobre.

Awatar użytkownika
mytnik

Post autor: mytnik » piątek 24 lis 2006, 23:14

Jak tylko kol. Pewu założył wątek z Reaperem, zacząłęm pobierać ten program prawie co kolejną wersję :) (tak na wszelki wypadek jakby autor coś zepsuł i w poprzedniej miałoby być lepiej). Dopiero teraz zainstalowałem. Poświęciłem programowi ok. 30 min. i stwierdzam że tam jest wszystko do stworzenia pełnowartościowej sesji! Program na dodatek jest 'szybki' i intuicyjny. Naprawdę warto się nim zainteresować.

Pozdrawiam
drummer

ODPOWIEDZ