Tanie, jako tako brzmiące słuchawki douszne/dokanałowe
Zastosowanie: mam za zadanie stworzyć odsłuch douszny orkiestrze smyczkowej. Douszny dlatego, że podobno każdy z nich musi mieć klika, poza tym na pewno będą chcieli słyszeć w tym uchu cały miks, żeby mieć do czego stroić... Słuchawki będę zasilał wielokanałowymi wzmacniaczami słuchawkowymi (Presonus HP60), oczywiście każda para z osobnego wyjścia.
Dziękuję z góry za pomoc, pozdrawiam :)
Re: Tanie, jako tako brzmiące słuchawki douszne/dokanałowe
sony mdr E9 lub EX10 - szał to nie jest ale przyzwoite z mocnym przewodem
Dzięki Zbynia :) Mam jeszcze parę typów, m.in. słuchawki dodawane do telefonów (Samsung, Sony Ericsson), można kupić za 13zł :) poodsłuchuje sobie wszystkie typy, które dostałem i coś wybiorę :)
Dzięki za pomoc, pozdrawiam
- Kobe_Tai'73
Jakbyś wpadł do barcelony to na każdym przystanku linii turystycznej douszne zbierzesz w kilogramach (leżą na daszkach :) )
Sony polecam głównie za jakość dźwięku ale także za naprawdę porzadny przewód który się nie skręca jest wytrzymały i nie rozsypuje sie po roku bo miedź nie jest marnej jakości(beztlenówka zabezpieczona lakierem)
Co jak co ale robią najlepsze słuchawki douszne od lat - moze nie te najtańsze ale droższe modele zmiataja nawet te wynalazki z najwyższych półek