autor: AkselPL » poniedziałek 12 wrz 2011, 16:38
...
...
Czytałem wiele info na temat tych mustangów i informację są na prawdę pochlebne. Podobno to jeden z najlepszych tranzystorów w tej cenie i trudno znaleźć różnicę w porównaniu do lampy w tej pułce! Wszędzie zdobywa bardzo wysokie noty i z tego powodu chyba właśnie to będzie mój zakup na start. ...
Do czego bedziesz wykorzystywal ten wzmacniacz? Bo Mustang to jest piec DSP, modelujacy rozne zabawki. Jego elektronika to dokladnie to, co mozna latwiej i wygodniej uzyskac programowo w komputerze, a wzmocnienie do poziomu "koncertowego" to pikus - koncowka mocy i glosnik. Jezeli nie potrzebujesz "glosnosci koncertowej" to caly ten piec jest bez sensu, jezeli juz piec, to powinien byc mniejszy, zeby go mozna bylo rozkrecic, a bedzie tanszy.
...
Jeśli mi to wejdzie w krew to i tak kupie osobno głowę i osobno paczke. Gram czasami w różnych miejscach jako klawizowiec kto wie czy pewnego dnia nie wyjde sobie z tym piecykiem na scene aby przygrać, wtedy nie będę żałował że wziąłem za słaby.
[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio