http://www.korg.com/sv1
Korg SV1 - można już posłuchać
- mr-hammond
Re: Korg SV1 - można już posłuchać
Widać że się mocno wzorowali na clavii, jeżeli chodzi o samą ideę instrumentu. I dobrze, trochę konkurencji się przyda, poza tym za mało jest na rynku klawiszy z 'duszą'. Bardzo jestem ciekawy jak z ceną.
brzmi bardzo dobrze, zwłaszcza drugie demo "EP phaser" , zaś cena ok. 1700 euro za wersję 73kl. (dv247)
[addsig]
- mr-hammond
...
brzmi bardzo dobrze, zwłaszcza drugie demo "EP phaser" , zaś cena ok. 1700 euro za wersję 73kl. (dv247) ...
Szkoda że nie ma drawbarów, a z drugiej strony ciekawi mnie dlaczego tak cisną by pokazać wspaniały sound fendera rhodesa, a piano akustyczne w tym modelu pokazane jest jako " równiez jest".
"....ciekawi mnie dlaczego tak cisną by pokazać wspaniały sound fendera rhodesa, a piano akustyczne w tym modelu pokazane jest jako " równiez jest"....
No własnie-grał ktoś na tym..? Na you tube 100 tysięcy filmików a w Polandzie...jak zwykle cisza... :(
"....ciekawi mnie dlaczego tak cisną by pokazać wspaniały sound fendera rhodesa, a piano akustyczne w tym modelu pokazane jest jako " równiez jest"....
No własnie-grał ktoś na tym..? Na you tube 100 tysięcy filmików a w Polandzie...jak zwykle cisza... :(
...
nie narzekaj, nie jest tak źle. Jest coraz lepiej z szybką dostępnością nowości.
Korga SV1 mam dostać około 10-12 lutego.
Pozdro
Groover
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
"nie narzekaj, nie jest tak źle...."
Rewelacji nie ma...
"Korga SV1 mam dostać około 10-12 lutego..."
Według zapewnień "MEGA MUSIC" mają go miec już jutro....(?)
"Korga SV1 mam dostać około 10-12 lutego..."
...
A czy to wyklucza fakt, że ja mam go dostać 10-12 lutego?
Pozdro
Groover
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
Groover...figlarzu :)...Myślałem, że Ty jako pierwszy dostajesz swieży towar...do testów... Wg mnie- taka powinna być kolej rzeczy... Jesli tak nie jest to trochę słabo ....hmmm...

Groover...figlarzu :)...Myślałem, że Ty jako pierwszy dostajesz swieży towar...do testów... Wg mnie- taka powinna być kolej rzeczy... Jesli tak nie jest to trochę słabo ....hmmm...