Analizator widma dla Mac OSX

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
delorjan
Analizator widma dla Mac OSX

Post autor: delorjan » wtorek 09 gru 2008, 23:29

Witam. Czy użytkownicy komputerów z jabłuszkiem mogliby polecić mi jakiś program do analizy FFT w czasie rzeczywistym? Wiem, że jest Smaart, tylko że kosztuje mnóstwo pieniążków, a mnie nie potrzebny jest tak zaawansowany program. Najważniejsza jest dla mnie możliwość ustawienia prędkości poruszania się słupków wg podanej średniej (avg) oraz możliwość ustawienia różnej skali spektrum, (logarytmiczna, co tercję itd.). Znalazłem Real Time Spectrum Analyzer, ale działa on tylko w trybie AU, a nie stand alone, na tym w sumie też by mi zależało :) Jeśli nie da rady, to czy ktoś używa w/w programu? Czy warto wydać te 199$? Może ma ktoś jakieś propozycje? :) Nie musi to być program darmowy, jednak dobrze gdyby cena np tych 200$ nie przekraczała. Pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc :)

Zbynia

Re: Analizator widma dla Mac OSX

Post autor: Zbynia » środa 10 gru 2008, 14:00

www.hitsquad.com

znajdz sobie - olbrzymia baza danych o programach

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » środa 10 gru 2008, 14:16

Jeszcze możesz poszukać tutaj.

Jest tego trochę, a i informacji nie brakuje.

Awatar użytkownika
delorjan

Post autor: delorjan » środa 10 gru 2008, 22:16

Dziękuję bardzo :) KVR oczywiście znam ale nie znalazłem tam nic dla siebie :( Poszukam jeszcze w linku Zbyni :) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

ODPOWIEDZ