Polska Instrukcja do Yamahy ls9

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
tomekmotyka
Polska Instrukcja do Yamahy ls9

Post autor: tomekmotyka » niedziela 20 lip 2008, 00:46

Witam. Czy mógłby mi ktoś przesłać instrukcje do Yamahy LS9 w języku polskim, gdyż czytam na różnych forach że jest duża różnica między 01, którą posiadam a chcę właśnie zakupić taki mikser ale wolałbym zacząć od instrukcji obsługi, jeżeli było by to możliwe proszę o maila: tomekmotyka@op.pl

Awatar użytkownika
CD-RW

Re: Polska Instrukcja do Yamahy ls9

Post autor: CD-RW » niedziela 20 lip 2008, 11:33

...Witam. Czy mógłby mi ktoś przesłać instrukcje do Yamahy LS9 w języku polskim, gdyż czytam na różnych forach że jest duża różnica między 01, którą posiadam a chcę właśnie zakupić taki mikser ale wolałbym zacząć od instrukcji obsługi, jeżeli było by to możliwe proszę o maila: tomekmotyka@op.pl...
Obawiam sie, ze nikt nie poswieci swojego czasu na skanowanie 200 stron instrukcji, po to, zebys ja sobie zobaczyl. Umow sie z jakims dealerem Yamahy, pojedz do niego do firmy i sprawdz sobie wszystko przy konsolecie, z instrukcja w reku. Ewentualnie z jakims wlascicielem takiej konsolety. Instrukcja plus dodatkowe materialy (po angielsku) sa dostepne na stronie www.yamahaproaudio.com

ODPOWIEDZ