Głośniki McCauley
Powiedzcie coś więcej o głośnikach McCouley, kto miał styczność, pracował na nich.
Jakie jest ich porównnie do BEYMA, B&C, PD, 18 Sound ?
Czy warto je wymieniać na powyższe? Chodzi mi o 15", do subów, konkretnie - LA 115.
Jakie jest ich porównnie do BEYMA, B&C, PD, 18 Sound ?
Czy warto je wymieniać na powyższe? Chodzi mi o 15", do subów, konkretnie - LA 115.
Re: Głośniki McCauley
Witam.
Obecnie gram na McCouley,wg mnie Beyma i B&C są mniej dynamiczne czy gorsze ,to zależy dla kogo ,PD nie znam ale o 18 sound słyszalem od fachowców same dobre rzeczy chociaż ich nie słyszałem.Mój elektronik który robi mi już trzeci zestaw nagłośnieniowy,zaproponował mi 18 Sound ze względu na małe wymiary kolumn i niewielki cięzar.
Pozdro.
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady
Czy ktoś jeszcze gra na Mc Cauley?
Może podzieli się swoimi doświadczeniami, odczuciami, porówna je do innych, markowych.
Może podzieli się swoimi doświadczeniami, odczuciami, porówna je do innych, markowych.
...Czy ktoś jeszcze gra na Mc Cauley?
Może podzieli się swoimi doświadczeniami, odczuciami, porówna je do innych, markowych....
Ja gram. Jak dla mnie rewelacja. Mam je wsadzone w odwrotki. Chciałem kupić niedawno jeszcze kilka nowych sztuk ale w Polsce nikt tego już nie sprzedaje. Dzwoniłem do Aten, gdzie jest przedstawiciel ale ceny mnie powaliły... Te w polsce, które były kiedyś chyba w POLAUDIO to jakies produkcji USSR. Myslę ze porównywalne do McCauley są PD, które handluje u nas CASE PACK chyba...
Może podzieli się swoimi doświadczeniami, odczuciami, porówna je do innych, markowych....
Ja gram. Jak dla mnie rewelacja. Mam je wsadzone w odwrotki. Chciałem kupić niedawno jeszcze kilka nowych sztuk ale w Polsce nikt tego już nie sprzedaje. Dzwoniłem do Aten, gdzie jest przedstawiciel ale ceny mnie powaliły... Te w polsce, które były kiedyś chyba w POLAUDIO to jakies produkcji USSR. Myslę ze porównywalne do McCauley są PD, które handluje u nas CASE PACK chyba...
Ja właśnie McCauley posiadam w paczusi subbasowej POL-AUDIO.
Nie miałem jeszcze możliwości sprawdzenia ich na maxa.
A do tej pory grałem na: 18SOUND, BEYMA, CELESTION, EMINENCE, EVM, dlatego nie mam porównania z garneczkami, z wyższej póły.
Dlatego zbieram cenne uwagi kolegów, jakie najlepsze do subów, jakie modele?
Pozdro
Nie miałem jeszcze możliwości sprawdzenia ich na maxa.
A do tej pory grałem na: 18SOUND, BEYMA, CELESTION, EMINENCE, EVM, dlatego nie mam porównania z garneczkami, z wyższej póły.
Dlatego zbieram cenne uwagi kolegów, jakie najlepsze do subów, jakie modele?
Pozdro
chyba mało jest uzytkowników tych głosników...
Ma takie same Edek, z forum-www.estradowiec.pl.
Sam robił na nich paczki, nawet są zdjęcia, paczek i głośnika, kilka odsłon.
Sam robił na nich paczki, nawet są zdjęcia, paczek i głośnika, kilka odsłon.
- gekon-bass
PD zupełnie inna liga niż MC...
;)
;)

kazdy słyszy to co chce słyszec i kazdy rozumie to co jest mu wygodniejsze..
Czy PD ma jekieś fajowe neodymki.
Albo jakie neodymy do subbasu 15"lub 18"?
Albo jakie neodymy do subbasu 15"lub 18"?
...PD zupełnie inna liga niż MC...
;)
...
Liga niższa czy wyższa?
;)

Liga niższa czy wyższa?