Zakup nagłośnienia 2.5kW?
Mam problem szukam zestawu estradowego ktory podola naglosnienia do 3tys osob niemoge zdecydowac czy lepiej kupic duzo paczek i jakos nadrobic moca czy jednak malo a ladnie
-
Re: Zakup nagłośnienia 2.5kW?
...Mam problem szukam zestawu estradowego ktory podola naglosnienia do 3tys osob niemoge zdecydowac czy lepiej kupic duzo paczek i jakos nadrobic moca czy jednak malo a ladnie ...
Witam
3 tysiące ludzi w plenerze to juz poważne wyzwanie sprzetowe....
i chyba 2,5 kW to bedzie za mało, chyba że w dobrych budach, dobre głosniki, a moc 2,5 kW to będzie na stonie.
Podaj prywatny adres, to pogadamy, może cos sie wymyśli.
jk
Witam
3 tysiące ludzi w plenerze to juz poważne wyzwanie sprzetowe....
i chyba 2,5 kW to bedzie za mało, chyba że w dobrych budach, dobre głosniki, a moc 2,5 kW to będzie na stonie.
Podaj prywatny adres, to pogadamy, może cos sie wymyśli.
jk
Lubię solidność, zarówno w życiu, jak też w konstrukcji sprzętu elektroakustycznego. Nie cierpię TANDETY.
Re: Zakup nagłośnienia 2.5kW?
...Mam problem szukam zestawu estradowego ktory podola naglosnienia do 3tys osob niemoge zdecydowac czy lepiej kupic duzo paczek i jakos nadrobic moca czy jednak malo a ladnie ...
polecałbym aktywną serie SA mackiego + doły serii SWA
naprawdę paczki mają dużą skuteczność i można skonfigurować z nich dobry zestaw do takich imprez
polecałbym aktywną serie SA mackiego + doły serii SWA
naprawdę paczki mają dużą skuteczność i można skonfigurować z nich dobry zestaw do takich imprez
???