Witam...
Czy ktoś miał do czynienia z tymi końcówkami? Konkretnie chodzi mi o modele P-700 i P-900. Mają służyć do dogłaśniania (wokal + klawisze) zespołu podczas koncertów w niedużych klubach. Jeśli ktoś ma jakieś informacje o tym sprzęcie, jak się sprawuje, jak jest z awaryjnością itp. to bardzo proszę o podzielenie się nimi. :)
Pozdrawiam...
DAP Palladinum
- gekon-bass
Re: DAP Palladinum
...Witam...
Czy ktoś miał do czynienia z tymi końcówkami? Konkretnie chodzi mi o modele P-700 i P-900. Mają służyć do dogłaśniania (wokal + klawisze) zespołu podczas koncertów w niedużych klubach. Jeśli ktoś ma jakieś informacje o tym sprzęcie, jak się sprawuje, jak jest z awaryjnością itp. to bardzo proszę o podzielenie się nimi. :)
Pozdrawiam......
ale to juz było.....;) i tym razem wróciło:)
jezeli dbasz o swoja marke i nie lubisz przykrych niespodzianek w stylu upppss cos nie chce dzialac to odradzal bym!, jesli zas chcesz miec cos pewnego dokladasz 500zł i niemiecka koncówke LD która naprawde daje rade!
http://www.lautsprechershop.de/pa/index_en.htm?/pa/ldl_amp_en.htm
3maj sie brachu!!!
Pozdrawiam......
ale to juz było.....;) i tym razem wróciło:)
jezeli dbasz o swoja marke i nie lubisz przykrych niespodzianek w stylu upppss cos nie chce dzialac to odradzal bym!, jesli zas chcesz miec cos pewnego dokladasz 500zł i niemiecka koncówke LD która naprawde daje rade!
http://www.lautsprechershop.de/pa/index_en.htm?/pa/ldl_amp_en.htm
3maj sie brachu!!!

kazdy słyszy to co chce słyszec i kazdy rozumie to co jest mu wygodniejsze..
-
witam uzywam tej koncówki juz prawie 1 rok i chodzi B dobrze, jakosc brzmienia itp jest naprawde na wysokim poziomie wiec polecam ją
hey my name is piotrek I like music and fast car
...witam uzywam tej koncówki juz prawie 1 rok i chodzi B dobrze, jakosc brzmienia itp jest naprawde na wysokim poziomie wiec polecam ją ...
Witam ma ją już prawie pół roku i jeździ ze mna na koncerty do nagłaśniania przodów z tym że ja mam p-1600 i nigdy mnie nie zawiodła, a co do jakości to naprawde jest to idealna końcówka w tym przedziale cenowym jak dla mnie jest bardzo dobra. POZDRAWIAM I ZACHĘCAM DO KUPNA
Witam ma ją już prawie pół roku i jeździ ze mna na koncerty do nagłaśniania przodów z tym że ja mam p-1600 i nigdy mnie nie zawiodła, a co do jakości to naprawde jest to idealna końcówka w tym przedziale cenowym jak dla mnie jest bardzo dobra. POZDRAWIAM I ZACHĘCAM DO KUPNA

Jestem 18latkiem który narazie amatorsko zajmuje się nagłaśnianiem imprez wszelakich. Mam swoje małe studyjko w którym wraz z kapelą sobie gramy a czasem jak ktoś chce to staram sie go nagrać w przyzwoity sposów. PS.Tak aby się tego nie wstydzić :)
Witam
Moim zdaniem końcówka DAP sprawdza się na medal!! . P-2000 napędza mi kolumny JBL i brzmi lepiej niż BEHRINGER EP2500 jeżeli chodzi o niskie tony!!!
Moim zdaniem końcówka DAP sprawdza się na medal!! . P-2000 napędza mi kolumny JBL i brzmi lepiej niż BEHRINGER EP2500 jeżeli chodzi o niskie tony!!!

Jestem jaki jestem.... :)