Yamaha EMX-5000/12

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
badip
Yamaha EMX-5000/12

Post autor: badip » czwartek 24 lis 2005, 18:45

Hej!!

Dzieki za wczesniejsze odpowiedzi, dalo do myslenia :)

Jako ze fundusze sie znalazly pytanie do Was...

Dobry zrobie zakup???

Cena przyzwoita bo 2750.. a sprzet jak sprawdzalem calkiem calkiem...szumy niskie nawet gdy suwak idzie w gore i korektory na max..

Ale ... i co mnie trapi :( nie ma jak wiecie zadnych grup ... sa 2 AUXy.. nie wiem czy wystarczy jak nie ma grup...

Wiem ze grupy potrzebne sa np do laczenia 2 kanalow i podania na nie 1 efektu np Delaya.... tylko ze jak wykorzystam 2 Auxy na odsluchy(moze da sie wykorzystac tylko 1 aux na 2 odsluchy??) to tylko 1 na 1 efekt mi zostanie :(((( (

a co jesli bede chcial wpiac 2,3,4 efekty ? :/

nie wiem czy za ta cene nie warto kupic Yamaha MG-16/6 FX pewnie do 1700,1800 moze uda sie zbic.. i jakis wzmacniacz?? tylko ze w EMX mam 2x500 W a za 1000 nie kupie takiego osobnego...

Prosze o pomoc i sugestie bardzo mile widziane. Pozdrawiam....

Nie zastanawiajcie sie.. piszcie :))) dzieki wielkie z gory

Awatar użytkownika
badip

Re: Yamaha EMX-5000/12

Post autor: badip » czwartek 24 lis 2005, 21:01

...

Hej!!

Dzieki za wczesniejsze odpowiedzi, dalo do myslenia :)

Jako ze fundusze sie znalazly pytanie do Was...

Dobry zrobie zakup???

Cena przyzwoita bo 2750.. a sprzet jak sprawdzalem calkiem calkiem...szumy niskie nawet gdy suwak idzie w gore i korektory na max..

Ale ... i co mnie trapi :( nie ma jak wiecie zadnych grup ... sa 2 AUXy.. nie wiem czy wystarczy jak nie ma grup...

Wiem ze grupy potrzebne sa np do laczenia 2 kanalow i podania na nie 1 efektu np Delaya.... tylko ze jak wykorzystam 2 Auxy na odsluchy(moze da sie wykorzystac tylko 1 aux na 2 odsluchy??) to tylko 1 na 1 efekt mi zostanie :(((( (

a co jesli bede chcial wpiac 2,3,4 efekty ? :/

nie wiem czy za ta cene nie warto kupic Yamaha MG-16/6 FX pewnie do 1700,1800 moze uda sie zbic.. i jakis wzmacniacz?? tylko ze w EMX mam 2x500 W a za 1000 nie kupie takiego osobnego...

Prosze o pomoc i sugestie bardzo mile widziane. Pozdrawiam....

Nie zastanawiajcie sie.. piszcie :))) dzieki wielkie z gory

...

Troche poczytałem o mikserze i za ta cene to dobry zakup :) ale gnebia mnie TYLKO 2 auxy i brak grup.

pozdrawiam

ODPOWIEDZ