No chłopie, myslałem że myslisz poprawnie, przeciez ja nie porównywałem MT/MZ to ADSa, bo nie mają nawet odpowiedników!
Porównuje podobne wyroby Crowna i ADS.
Nie wiem jakich Ty "znawców fachu" znasz...

A wzmacniacz, ktory obslugiwalby 1 Ohm dla jakichs wiekszych mocy, to po prostu rzecz niemozliwa, bo wszystkie prowadzenia bylyby grubosci kabla polaczeniowego do elektrody do spawarki (czyli ok. 25mm2).
Polecam kurs z elektrotechniki/elektroniki czy coś w tym rodzaju.
Co Ty robisz w tym zawodzie??
Niech mi nikt nie mowi, ze ADS wypiera Crowna, bo w zyciu w to nie uwierze.
Jasne że wypiera, szczególnie w naszym kraju.
Czy np. Joe Cocker zagralby kiedys na jakims nieznanym ADS czy tez Palmer'ze!?!? Nie sadze, to sciema totalna....
A ja myślę, że jakby my zrobić "ślepy test" to by się nie kapnął na czym gra.
Poza tym JC wybiera QSC i inne bo tylko to mają w największych wypozyczalniach sprzętu PA w USA w których najwięksi się zaopatrują.
A ile ci placi ADS za reklame?? Czy moze jestes pracownikiem ADS?? No, albo bratem tego konstruktora??
Nie rozwalaj mnie!
Typowa odowiedź na brak kontr-argumentów

Uwierz mi, troszke sprzetu przerzucilem, serwisowalem, gralem na itp. Poki co, nie slyszalem by ktos znany (np. Sting, Joe Cocker itp) gral na tym...
A co mnei obchodzi JC, Sting i ich graty?? Poza tym patrz moją wypowiedź wyżej odnośnie wypozyczalni.
Poza tym przeciez ADS to mała, polska firemka, spodziewałeś się ich wyrobów na największych estradach świata????

A co z damping factor, jak sobie konstruktorzy ADS z tym radza? Nie sadze, by parametry dorownywaly Crown czy QSC...
Totalny brak wiedzy!
Nie znasz wyrobów ADSa i już wszystko o nich wiesz?!?!?!?!?
...